Skip to main content

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει αλμυρή πανακότα με πέστο βασιλικού & στίκ με μαύρη ελιά

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Ταϊλανδέζικη ντοματοσαλάτα

Η έθνικ κουζίνα ταιριάζει και στην ντομάτα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Σπιτικός γαύρος μαρινάτος με ντοματίνια και σκόρδο

Ένας σπιτικός φρέσκος μαριναρισμένος γαύρος είναι ο καλύτερος μεζές για τα ούζα και τα τσίπουρα του καλοκαιριού και όχι μόνο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Εύκολο σπιτικό παγωτό σοκολάτα

Απόλαυση για μικρούς και μεγάλους.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Πανσέτα γλυκόξινη αλά κινέζικο

Ένα εξωτικό πιάτο που μπορείς να φτιάξεις εύκολα μόνη σου.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Πώς θα φτιάξεις το απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα

Με παγάκια από καρπούζι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Μπριάμ καλοκαιρινό με δενδρολίβανο

Το κλασσικό πλέον καλοκαιρινό μαμαδίσιο φαγάκι, με νότες και μυρωδιές από το γευστικότατο δενδρολίβανο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει λιγκουίνι με θαλασσινά

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει Κατσικάκι μπούτι γεμιστό με μελιτζάνα & ταλαγάνι, με σάλτσα δυόσμο & αστερογλικάνισο

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Ώρα για sushi!

Στον καταπράσινο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.
Γράφτηκε Από Τον/Την Μαρία Μυλωνά

Ταλιατέλες με κρέμα λεμονιού 

Άρωμα λεμονιού, πλούσια γεύση κρέμας και τυριού, αφού πρώτα χορτάσει το μάτι από το σούπερ συνδυασμό πράσινης ταλιατέλας και λευκής κρέμας με πράσινες πινελιές!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Εγγραφείτε στο newsletter μας: