Skip to main content

MARKET

Συνταγές για Chocolate Lovers από τη Sweete Stevia!

Ερωτευθείτε χωρίς ενοχές, τον γλυκό πειρασμό που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!



Τον Φεβρουάριο ερωτευόμαστε… σοκολατένιες συνταγές σκέτη γλύκα, με Sweete Stevia χωρίς τις περιττές θερμίδες της ζάχαρης! Ανακαλύψτε τις πέντε απολαυστικές γλυκές δημιουργίες του pastry chef Δημήτρη Οικονομίδη, που κρύβονται στο ηλεκτρονικό Cookbook της Sweete Stevia (http://bit.ly/2l7OaGNκαι ενδώστε χωρίς τύψεις στον  πιο γλυκό πειρασμό, που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!

Brownies ή Σοκολατόπιτα; Υγρό cake, Παρφέ ή Ρόφημα Ανανά με Σοκολάτα; Χάρη στη Sweete Stevia,  το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, φτιάχνουμε και απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις τους αγαπημένους μας σοκολατένιους πειρασμούς, που αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για τους… Chocolate Lovers που αγαπούν τα γλυκά αλλά  και τη γραμμή τους!

Μπείτε τώρα στο site της www.sweetestevia.gr και τη σελίδα της στο facebook www.facebook.com/Sweete.Stevia & instagram @Sweete Stevia και ανακαλύψτε όλα τα οφέλη του αγαπημένου σας φυσικού γλυκαντικού, tips που θα σας μάθουν έξυπνους τρόπους για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη στην καθημερινότητά σας καθώς και μια σειρά από συνταγές για επιδόρπια, dressings και cocktails που θα σας συναρπάσουν.

Η Sweete Stevia διατίθεται: 

  1. σε συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε…κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.
  2. σε κουτί Sweete των 100 sticks (μερίδες) σε κρυσταλλική μορφή, με  κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης.
  3. σε σακουλάκι Sweete 150γρ σε κρυσταλλική μορφή  για ροφήματα και γλυκά , το οποίο περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης.

Η νέα Sweete Stevia στην κρυσταλλική της μορφή  περιέχει τον γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-Α σε ακόμη μεγαλύτερη καθαρότητα 98% και ακόμη πιο γλυκιά γεύση και απαράμιλλη ποιότητα.

Sweete Stevia

H Sweete είναι επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia, με εξαιρετική γεύση χωρίς θερμίδες. Η φυσική γλυκιά της γεύση την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά με ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης.

H Sweete διατίθεται στα φαρμακεία από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συνταγές, επισκεφθείτε το site www.sweetestevia.gr

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών