Skip to main content

MARKET

Η ακράτεια δεν αλλάζει πια τη ζωή μας

Με την ΤΕΝΑ Lady χιλιάδες γυναίκες συνεχίζουν να είναι ο υπέροχος εαυτός τους!


Μαριέτα Χριστοπούλου

Η ΤΕΝΑ Lady με μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας βρίσκεται δίπλα σε χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο με ένα και μόνο σκοπό: να τους χαρίσει ξανά την αυτοπεποίθηση να κάνουν κάθε μέρα όσα αγαπούν, χωρίς δεύτερες σκέψεις, δισταγμούς και ανασφάλειες. 

Αφουγκραστείτε την ανάγκη σας. Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν.

Η ΤΕΝΑ Lady περιλαμβάνει σειρές για όλες τις βαθμίδες ακράτειας, όμως για τις γυναίκες που αναζητούν απόλυτη διακριτικότητα και έχουν ελαφριάς μορφής ακράτεια υπάρχει η ροζ σειρά ΤΕΝΑ Lady με το σύστημα Τριπλής προστασίας 3Χ για  γρήγορη απορρόφηση των οσμών, άμεση στεγνότητα και υψηλή απορροφητικότητα.

tenain.jpg

Τα σερβιετάκια ακράτειας ΤΕΝΑ Lady Ultra Mini  και ΤΕΝΑ Lady Ultra Mini Plus παρέχουν ταχύτερη απορρόφηση από τα συνηθισμένα σερβιετάκια και αφήνουν μια στεγνή αίσθηση φρεσκάδας. 

Η σερβιέτα ακράτειας TENA Lady Thin Towel είναι ιδιαίτερα λεπτή  με σύστημα απορρόφησης  οσμών FRESH ODOUR CONTROL και λεπτό πυρήνα για απόλυτη διακριτικότητα και άνεση. 

Επισκεφθείτε το site tenasynseola.gr, ενημερωθείτε από το πλούσιο περιεχόμενο του και εγγραφείτε, ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμια και τις εκπτώσεις στα προϊόντα ΤΕΝΑ.
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.