Skip to main content

MARKET

SYOSS SALONPLEX: Νέα σειρά περιποίησης μαλλιών

Ανακαλύψτε την επαγγελματική Τεχνολογία SALONPLEX για αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών! Αναδημιουργεί εκατομμύρια σπασμένων δεσμών κάθε μέρα.



syoss_ph3.jpgΤο SYOSS φέρνει την Τεχνολογία PLEX από το κομμωτήριο στο σπίτι σας! Η νέα επαναστατική σειρά αναδόμησης μαλλιών SYOSS SALONPLEX περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner, Mάσκα Αναδόμησης & Leave-in Serum. H καινοτόμα τριπλή δράση, επανορθώνει και θρέφει την ίνα της τρίχας σε βάθος, ενώ σφραγίζει και προστατεύει την τρίχα από το εξωτερικό. Μεταλλικά ιόντα και οργανικά οξέα βοηθούν στην επανόρθωση των σπασμένων δεσμών των ινών της τρίχας – με αποτέλεσμα τη βαθιά θρέψη των μαλλιών και την καλύτερη δυνατή προστασία ενάντια σε μελλοντική φθορά.

Οι βαφές, οι ισιωτικές και οι διεργασίες styling μπορούν να προκαλέσουν φθορές στα μαλλιά. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή: τα μαλλιά ταλαιπωρούνται, γίνονται ξηρά, θαμπά και επιρρεπή στο σπάσιμο και την ψαλίδα. Το επαναστατικό σύστημα αναδόμησης, SALONPLEX μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται και πάλι υγιή. Η νέα σειρά SALONPLEX προστατεύει τα μαλλιά από την φθορά κατά την διάρκεια της τεχνικής εργασίας, διεισδύοντας στις ίνες της τρίχας για την ενίσχυση και διασφάλιση μιας δυνατής δομικής συνοχής, και με τη δημιουργία νέων δεσμών, προσφέρει την επαγγελματική ποιότητα που χρειάζονται τα μαλλιά σας.

Αφού πρώτα λούσετε απαλά τα μαλλιά σας με το SYOSS SALONPLEX Σαμπουάν, χρησιμοποιήστε το SYOSS SALONPLEX Conditioner, το οποίο θα κάνει τα μαλλιά σας έως και τρεις φορές πιο εύκολα στο χτένισμα. Στη συνέχεια, το SYOSS SALONPLEX Leave-in Serum προσφέρει εντατική και βαθιά επανορθωτική θρέψη, απαλότητα και λάμψη χωρίς ξέβγαλμα. Η σειρά ολοκληρώνεται με τη Μάσκα Αναδόμησης SYOSS SALONPLEX, η οποία αναζωογονεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από styling και βαφές.

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.