Skip to main content

MARKET

Μασούτης & Henkel: Χτίζουμε Μαζί Χαρούμενες Παιδικές Αναμνήσεις 

Μασούτης και Henkel εγκαινίασαν την 1η Ορεινή Εξοχική Κατοικία για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»



Ο Μασούτης σε συνεργασία με τη Henkel και τον Δήμο Λαγκαδά δημιούργησαν την Πρώτη Ορεινή Εξοχική κατοικία στην Ελλάδα που θα φιλοξενεί παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 6 Απριλίου σε κλίμα συγκίνησης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Γιάννης Μασούτης,

ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, της Εισαγγελίας Ανηλίκων αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και εκπρόσωποι από την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και τη Henkel.

henkel_keim1.jpg

Με στόχο να εμπνεύσουν χαρούμενες και ξέγνοιαστες στιγμές, αλλά και να χτίσουν παιδικές αναμνήσεις ζωής, ο Μασούτης και η Henkel ανέλαβαν όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ανακαίνιση της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας, η οποία αποτελεί δωρεά της κυρίας Στυλιανής Μουρατίδου. 

Το σπίτι υποδέχθηκε τα πρώτα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Πάσχα, για να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα μαγευτικό σκηνικό, υπό τη σκιά του βουνού Βερτίσκου, στις όχθες της λίμνης Βόλβης. 

Η Κατερίνα Μωραγιάννη, Marketing & Trade Marketing Director Laundry & Home Care, δήλωσε σχετικά: «Η εταιρική υπευθυνότητα είναι βασικός πυλώνας και στρατηγική επιλογή της Henkel Hellas.

Γι’ αυτό το λόγο αισθανόμαστε πολύ περήφανοι και συγκινημένοι που συμμετέχουμε σε αυτή την ενέργεια, καθώς πιστεύουμε ότι οι παιδικές αναμνήσεις αποτελούν, το θεμέλιο της μετέπειτα ενήλικης ζωής μας και έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο μέλλον μας. Ελπίζουμε αυτή η νέα κατοικία να γίνει ‘το σπίτι’ πολλών χαρούμενων αναμνήσεων για όλα τα παιδιά που θα το επισκεφθούν».

henkel_keim2.jpg

Ο κ. Γιάννης Μασούτης, διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Σήμερα πετύχαμε αυτό που είχαμε σαν σκοπό, το χαμόγελο του παιδιού να το δούμε πραγματικά στα χείλη τους, στο πρόσωπό τους. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα».

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", δήλωσε σχετικά: «Ένα σπιτικό που φτιάχτηκε από την οικογένεια Μασούτη σε συνεργασία με την Henkel και θα είναι για παιδιά που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να φιλοξενηθούν μέχρι να βρεθούν λύσεις.

Θα είναι για τα παιδιά του σπιτιού μας που θα έρχονται και θα μένουν τα σαββατοκύριακα, καθώς επίσης και για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ας χτίσουμε μαζί θεμέλια ζωής και χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις!
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

VIRAL

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department

Στο follow-up του Midnights συμμετέχουν οι Jack Antonoff, Aaron Dessner, Post Malone, Florence Welch, ο drummer των Wilco, Glenn Kotche και πολλοί ακόμη