Skip to main content

MARKET

Schwarzkopf Professional

H σειρά OSiS+ Session Label αποκτά νέες «υπερ-δυνάμεις»!



Η Schwarzkopf Professional έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι η Premium σειρά  OSiS+ Session Label έχει αναβαθμιστεί! Με ανανεωμένο κομψό σχεδιασμό σε μαύρο και ασημί χρώμα, διαθέτει τεχνολογία τέλειας κατανομής της πούδρας, ανάλαφρες φόρμουλες αλλά και τέσσερα ολοκαίνουργια προϊόντα.

Η σειρά OSiS + Session Label έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για εξαιρετικά φυσική και ανάλαφρη απόδοση styling. Όλα τα προϊόντα στεγνώνουν αμέσως, δίνουν ανάλαφρη λάμψη ή ματ αποτέλεσμα και προσφέρουν κράτημα με περισσότερη ακρίβεια και όγκο, χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά.

«Αυτή η σειρά είναι ιδανική για τη δημιουργία των πιο πολυπόθητων catwalk looks της φετινής σεζόν», λέει ο Richard Ashforth, Παγκόσμιος Πρεσβευτής Styling της Schwarzkopf Professional and Πρεσβευτής της OSiS+. «Eίτε πρόκειται για ανεπιτήδευτα looks με ματ υφή, μπούκλες, κίνηση με ζωντάνια είτε για έξτρα όγκο, όλα τα νέα προϊόντα δίνουν σε αυτά τα must-have χτενίσματα, μία trendy φυσικότητα».

Το ολοκαίνουργιο Powder Cloud είναι μια εξαιρετικά λεπτή πούδρα σε spray εμπλουτισμένη με στοιχεία από Lava Rock, η οποία δίνει αμέσως όγκο με ακρίβεια χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Το Powder Cloud δίνει όγκο στη ρίζα και μια ανάλαφρη, ελαστική υφή με φυσικό δυνατό τελείωμα. Η καινοτόμος εφαρμογή με αντλία εξασφαλίζει την τέλεια δόση αλλά και την τέλεια κατανομή της πούδρας.

Στις καινοτομίες προϊόντων της Schwarzkopf Professional συμπεριλαμβάνονται τα Miracle 15, Coal Putty και Crystal Gel που έχουν δημιουργηθεί για να δώσουν στα μαλλιά διαφορετικούς τύπους υφής.

Το σούπερ ευέλικτο styling balm Miracle 15 με 15 οφέλη,  βοηθάει στην προετοιμασία, την προστασία, το σχήμα, τον έλεγχο των μαλλιών και προσθέτει λάμψη.

Το Coal Putty έχει εξαιρετικά δυνατή φόρμουλα με Ενεργό Άνθρακα για ματ αποτέλεσμα. Ιδανικό για "άγρια" looks χωρίς καθόλου λιπαρότητα και δυνατό κράτημα.

Το super concentrated Crystal Gel είναι εμπλουτισμένο με Εκχύλισμα Crystal Rock για δραστικά σχηματισμένη υφή και δυνατό κράτημα. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε συνηθισμένο gel προσφέρει στεγνή αίσθηση στα μαλλιά.

Η σειρά OSiS+ Session Label από την Schwarzkopf Professional με μια ματιά:

Powder Cloud
Εξαιρετικά λεπτή πούδρα σε spray εμπλουτισμένη με στοιχεία από lava rock, για ανάλαφρη και ελαστική υφή με υπέροχο φυσικό δυνατό τελείωμα. Η πούδρα δίνει όγκο στη ρίζα, ανάλαφρη και ελαστική υφή με φυσικό δυνατό, ματ τελείωμα.
8 g   Εκτιμώμενη Λιανική τιμή: 19,84€


Miracle 15
Εξαιρετικά ευέλικτο styling balm με 15 διαφορετικά benefits που βοηθούν στην προετοιμασία, την προστασία, το σχήμα, τον έλεγχο και προσθέτουν λάμψη στα μαλλιά. Το balm προσφέρει ανάλαφρη περιποίηση - αψηφά την ξηρότητα, βοηθά στην προστασία των μαλλιών από το σπάσιμο, ξεμπερδεύει άμεσα, προσφέρει πειθαρχία από το στατικό ηλεκτρισμό και εξισορροπεί τη δομή της τρίχας ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες για διαφορετικά styling και προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα (έως 230°C/450°F). 
50ml  Εκτιμώμενη Λιανική τιμή: 17,36€


schwarzkopf_img2.jpg

Coal Putty 
Μια πολύ δυνατή φόρμουλα με ενεργό άνθρακα για εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα. Αυτή η φόρμουλα έχει στεγνή αλλά εύπλαστη υφή και μέτριο επίπεδο ελέγχου για άγρια looks χωρίς λάμψη ή λιπαρότητα. 
65 ml  Εκτιμώμενη Λιανική τιμή: 17,36€


Crystal Gel
Εξαιρετικά συμπυκνωμένο gel εμπλουτισμένο με Εκχύλισμα Crystal Rock για δραστικά σχηματισμένη υφή και δυνατό κράτημα. Σε αντίθεση με ένα συνηθισμένο gel προσφέρει στεγνή αίσθηση στα μαλλιά.
65ml  Εκτιμώμενη Λιανική τιμή: 17,36€


Molding Paste 
Εξαιρετικά επαναπλάσιμη πάστα που δίνει φυσική λάμψη, τέλεια υφή και προσφέρει ελαστικό κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.
65 ml  Εκτιμώμενη Λιανική τιμή: 17,36€


Volumising Mousse 
Εξαιρετικής ακρίβειας εφαρμογή αφρού σε μορφή spray για τέλειο όγκο. Αυτός ο αφρός δημιουργήθηκε για να δώσει άμεσα, όγκο στη ρίζα και ελαστικό κράτημα, αφήνοντας τα μαλλιά με εύπλαστη υφή και όγκο.
200 ml  Εκτιμώμενη Λιανική τιμή: 17,61€

schwarzkopf_keimeno5.jpg

Salt Spray
Εξαιρετικά ανάλαφρο salt spray, που δίνει ελαστικό κράτημα, χαρίζει κίνηση με ζωντάνια και έξτρα όγκο χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.
200 ml  Εκτιμώμενη Λιανική τιμή: 17,61€


Super Dry Fix
Εξαιρετικά στεγνό hairspray με micro-fine κατανομή του spray, για ανάλαφρο, εύπλαστο και ελαστικό κράτημα για αποτελέσματα που μπορούν να γίνουν ακόμα και με βούρτσα.
300 ml  Εκτιμώμενη Λιανική τιμή: 17,61€


Μπορείτε να κάνετε tag τις φωτογραφίες με τα δικά σας iconic styles με hashtag #OSIS #sessionlabel #schwarzkopfpro σε Facebook & Instagram

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό είναι διαθέσιμα: www.schwarzkopfpro.com
 ή www.henkel.com/press
  
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός