Skip to main content

MARKET

3ΙΝΑ: Άνοιξε καινούργιο κατάστημα στο Χαλάνδρι!

New strore on the block! Νέο κατάστημα 3ΙΝΑ!



Λίγες μέρες αφότου η 3INA (προφέρεται Mina) γιόρτασε τον 1ο επιτυχημένο χρόνο της στην Ελλάδα, εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι, φέρνοντας το τολμηρό και εκφραστικό μακιγιάζ πιο κοντά, σε ακόμη περισσότερες γυναίκες! Το brand ομορφιάς που δε σταματά να εντυπωσιάζει με την αυθεντικότητα και την ποικιλία χρωμάτων του, υποδέχτηκε το κοινό του για άλλη μια φορά σε μια μέρα γεμάτη χρώμα και λάμψη, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των fashionistas!

store_keimeno1.jpg

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 14 στο Χαλάνδρι, η 3ΙΝΑ άνοιξε τις πόρτες του τρίτου καταστήματός της στην Ελλάδα και ετοίμασε μια μοναδική ημέρα γεμάτη εκπλήξεις, μουσική και χορό! Έξω από το χώρο του νέου καταστήματος ένα dance crew γνωστής σχολής χορού ξεσήκωσε με τις χορευτικές του φιγούρες τον κόσμο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερων beauty addicts που βρίσκονταν στην περιοχή!

store_keimeno3.jpg

Φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στην είσοδο του καταστήματος ήταν τοποθετημένος ένας τροχός της τύχης γεμάτος δώρα για όλους όσους έμπαιναν στο κατάστημα! Από το opening δε θα μπορούσαν να λείπουν οι έμπειροι Make-Up Artists της 3ΙΝΑ, οι οποίοι μοιράστηκαν με τις καταναλώτριες όλα τα μυστικά του μακιγιάζ αλλά & της νέας μοναδικής UV Collection!

store_keimeno2.jpg

Η 3ΙΝΑ, με το νέο της κατάστημα στην ελληνική αγορά, αποδεικνύει τη συνεχώς ανοδική της πορεία, με στόχο να βρίσκεται κοντά σε όσο το δυνατόν περισσότερες fans της αληθινής, δημιουργικής και χωρίς προκαταλήψεις ομορφιάς!

#3INA #MINA #3INAATHENS

3INA.comhttps://www.facebook.com/3INA
https://www.instagram.com/3INA/

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;