Skip to main content

MARKET

Το bioten παρουσιάζει το Walk TALL

Το bioten, μέσα από 8 επεισόδια και πρωταγωνίστρια την Αννούσα Μελά, προσκαλεί τις γυναίκες «να περπατάνε με το κεφάλι ψηλά» και με αυτοπεποίθηση



To bioten αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για την κάθε γυναίκα η αυτοπεποίθηση και, ταυτόχρονα, τιμώντας την εξαιρετική αποδοχή που είχε η περσινή ενέργεια του “Walk TALL” από το γυναικείο κοινό, εγκαινιάζει τη νέα εκδοχή του: το Walk TALL | The Confidence Series και προσκαλεί και φέτος τις γυναίκες να «περπατήσουν με το κεφάλι ψηλά».

Αποστολή του “Walk TALL | The Confidence Series” είναι να εμπνεύσει ακόμα περισσότερες γυναίκες να περπατούν κάθε μέρα γεμάτες λάμψη και θετική ενέργεια! Να ανακαλύψουν και να αγαπήσουν κάθε πτυχή του εαυτού τους και με το πιο αυθεντικό τους χαμόγελο να αντιμετωπίζουν την κάθε ατέλεια τους ως την μεγαλύτερη ομορφιά που διαθέτουν.

Πως θα γίνει αυτό;
Φυσικά, με τη βοήθεια της γνωστής style coach & digital ambassadors, Αννούσας Μελά. Μέσα από οκτώ (8) μοντέρνα και άκρως γυναικεία επεισόδια, η αγαπημένη style expert δίνει τα πιο ευφάνταστα και πολύτιμα tips, προκειμένου να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να κάνουν το μικρό εκείνο βήμα για να «ξεκλειδώσουν» την αυτοπεποίθησή τους.

Τα επεισόδια θα προβάλλονται στην επίσημη σελίδα τoυ bioten στο facebοοκ καθώς και στο youtube channel του brand.
Η αρχή γίνεται αυτή τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, με το 1ο επεισόδιο του “Walk TALL | The Confidence Series”, με τίτλο: «Όταν κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη βλέπω μόνο ατέλειες»

Το 1ο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην υπερδύναμη της επιλογής και στην αυτοπεποίθηση, με την Αννούσα να μοιράζεται τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της και να μας καλεί να πάρουμε τον εαυτό μας από το χέρι και να κάνουμε μαζί της και με τo bioten, Walk TALL.

Η ενέργεια Walk TALL | The Confidence Series, συνοδεύεται από ένα super διαγωνισμός που θα τρέξει μέσα από τη Facebook σελίδα του bioten από αυτή την Πέμπτη 13 Ιουλίου. Το κοινό καλείται να πάρει μέρος και να διεκδικήσει μοναδικά δώρα, όπως ένα διήμερο για δύο άτομα και πολλά πλούσια δώρα bioten! Μείνετε συντονισμένες!  https://www.facebook.com/biotenGreece/

Walk TALL | The Confidence Series 2017

Αποστολή μας η Αυτοπεποίθηση. Τα βήματα απλά.

Το ΒΙΟΤΕΝ σε καλεί να τα ακολουθήσεις!


 fb.com/biotenGreece  www.biotencosmetics.com  bioten_greece

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.