Skip to main content

MARKET

2ος Διαγωνισμός Μαγειρικής Culinary Stars από την Tupperware

Στην Tupperware, η μαγειρική είναι το πάθος μας. Είναι ένας τρόπος να ζωντανέψουμε τη φιλοσοφία που πρεσβεύουμε: «Εμπιστοσύνη είσαι εσύ!».



Για να μοιραστούμε αυτή την ιδέα, το 2016 δημιουργήσαμε το δικό μας Ευρωπαϊκό διαγωνισμό μαγειρικής, το Culinary Stars. Πάνω από 300.000 γυναίκες από όλη την Ευρώπη έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, ενώ αναδείχθηκαν 22 νικητές (1 νικήτρια από κάθε χώρα που συμμετείχε).

Ο διαγωνισμός Culinary Stars 2016, στέφθηκε με επιτυχία και για αυτό το λόγο η Tupperware αποφάσισε να τον επαναλάβει και φέτος. Το 2016 οι υποψήφιες καλούνταν να δημιουργήσουν ένα κυρίως πιάτο. Φέτος, για να λάβουν μέρος, οι υποψήφιες θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό επιδόρπιο για τέσσερα με έξι άτομα. Η συνταγή θα πρέπει να γίνεται σε μία ώρα από τη στιγμή της προετοιμασίας μέχρι το σερβίρισμα. Για την εκτέλεση της συνταγής θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα της Tupperware, αναδεικνύοντας την ποιότητα και λειτουργικότητα τους. 

tupper_keimeno.jpg

Οι μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού θα ταξιδέψουν στο Παρίσι, όπου θα ζήσουν μοναδικές στιγμές γεμάτες πολυτέλεια και λάμψη. Επαγγελματίες κομμωτές και μακιγιέρ θα περιποιηθούν τις νικήτριες, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν επαγγελματική φωτογράφιση, σπα, πλούσια δείπνα, μετακινήσεις με λιμουζίνα, βόλτες στα αξιοθέατα του Παρισιού κ.α.

Επιπλέον, οι νικήτριες θα επισκεφθούν τη διεθνούς φήμης Σχολή Μαγειρικής Ferrandi Paris όπου θα έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν τη συνταγή τους, χρησιμοποιώντας επαγγελματικό εξοπλισμό καθώς και προϊόντα προετοιμασίας της Tupperware. Τέλος, όλες οι νικήτριες συνταγές θα συμπεριληφθούν στο μοναδικό βιβλίο μαγειρικής Culinary Stars.

Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος οι συνεργάτιδες της Tupperware,  οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε Αρχηγοί Ομάδος, επιβραβεύοντας έτσι την επαγγελματική τους εξέλιξη καθώς και τα επιτεύγματά τους. Αυτός ο διαγωνισμός καθώς και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, είναι ένα παράδειγμα των επαγγελματικών ευκαιριών που προσφέρει η Tupperware.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: http://culinarystars.tupperware.com

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά