Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

MARKET

Επίπεδη κοιλιά την τελευταία στιγμή; Με Lanes γίνεται!

Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στα μισά και ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών για τους περισσότερους, ετοιμάζεται να κάνει τη θεαματική είσοδό του.



Είμαστε όμως έτοιμοι να τον υποδεχτούμε ή μήπως και φέτος το φούσκωμα και η… όχι και τόσο επίπεδη κοιλιά θα χαλάνε την εικόνα που θα θέλαμε να είχαμε στην παραλία; 

Όπως και να ’χει, δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε. Ακόμη και τώρα μπορούμε να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας και να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε! Επίπεδη κοιλιά στην παραλία! Ξέρουμε πολύ καλά ότι η Lanes είναι εδώ με σκοπό να…μας συμπληρώνει σε κάθε βήμα μας! Και για την περίπτωση αυτή λοιπόν, μας προτείνει το Kcaligram 7days σε συνδυασμό με το Probio Ade!

Το Kcaligram 7days αποτελεί ένα ενισχυμένο σύστημα αδυνατίσματος διάρκειας 7 ημερών! Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των επιλεγμένων φυτικών συστατικών που περιέχονται στη σύνθεσή του, ο μεταβολισμός μας ενισχύεται, η σιλουέτα επαναπροσδιορίζεται, ενώ μειώνεται η αίσθηση φουσκώματος και περιορίζεται η κατακράτηση υγρών. Δηλαδή πετυχαίνουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε! Παίρνοντας Kcaligram 7days για 7 ημέρες, δίνουμε μια σημαντική ώθηση στον εαυτό μας για να πιάσει το στόχο και να βγει στην παραλία με άλλο αέρα.

lan_keimeno.jpg

Το Probio Ade από την άλλη, χάρη στα προβιοτικά, τα πρεβιοτικά, τις βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει, συντελεί στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού και εντερικού συστήματος οδηγώντας στο απαραίτητο «ξεφούσκωμα», ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσιολογική λειτουργεία του οργανισμού στο σύνολό του! Ένα βήμα πιο κοντά στην επίπεδη κοιλιά δηλαδή!

Ο συνδυασμός τους λοιπόν μας βοηθά να κατακτήσουμε ότι ονειρευόμαστε για το υπόλοιπο του φετινού Καλοκαιριού! Βέβαια, η χαλαρή άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή δεν μπορούν να λείπουν από το πρόγραμμά μας!

Καλό υπόλοιπο διακοπών λοιπόν, με επίπεδη κοιλιά… παρέα με τη Lanes!

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής