Skip to main content

MARKET

Βelvedere Vodka: Σε μια μοναδική γιορτή με Belvedere Spritz cocktails

Μόνο για 2 βραδιές: 20 και 21 Σεπτεμβρίου, η πόλη απολαμβάνει τη μαγεία και ομορφιά του «φυσικού» στον pop-up κήπο της Belvedere



Η Βelvedere Vodka, η αυθεντική πολωνική βότκα που δημιουργείται αποκλειστικά από σίκαλη και αρτεσιανό νερό, ξανασυστήνεται και μας μυεί στη φιλοσοφία του Relearn Natural στον μεταμορφωμένο κήπο του Holy Garden του Μεγάρου Μουσικής και μας καλεί για να ανακαλύψουμε ξανά την έννοια της φυσικότητας και να απολαύσουμε την απλότητα των πιο φυσικών συστατικών, που μόνο η Belvedere ξέρει να μεταμορφώνει σε εμπνευσμένα cocktails!

O ατμοσφαιρικός κήπος της Belvedere μας περιμένει όλους για 2 μόνο βραδιές για να απολαύσουμε γευστικά Belvedere Spritz cocktails με εσπεριδοειδή, φρέσκα βότανα και φρούτα, καθώς και μια σειρά από ξεχωριστά serves που ενσωματώνουν τη δέσμευση του βελούδινου αποστάγματος στα φυσικά πρότυπα.

Απολαύστε κι εσείς τη φιλοσοφία του Relearn Natural σε μια γιορτή με επίκεντρο τη φύση και τα εκλεκτά υλικά της, υπό τους ήχους της Angelika Dusk και της μπάντας της σε 2 μοναδικές live εμφανίσεις.

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

CELEBS

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι και οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του

Οι γυναίκες που «σημάδεψαν» τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024