Skip to main content

MARKET

Marks & Spencer: Made to Fit

Ένας κόσμος γεμάτος… θηλυκότητα, με την υπογραφή των Marks & Spencer! Ποιο είναι το μυστικό πίσω από μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση και αυθεντική κομψότητα;



Η απάντηση βρίσκεται στη σωστή επιλογή εσωρούχων για εκείνη· εσωρούχων που είναι… made to fit στη σιλουέτα της, στον τρόπο ζωής της και στις ανάγκες της!

Αναγνωρίζοντας τη διαχρονική σημασία των εσωρούχων για τη γυναίκα, τα Marks & Spencer προσκάλεσαν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο “The Image Gallery”, δημοσιογράφους, fashion editors και bloggers για να ανακαλύψουν έναν κόσμο θηλυκότητας με την υπογραφή του βρετανικού brand, που εδώ και περίπου έναν αιώνα αποτελεί ένα από τα πιο πρωτοπόρα στο σχεδιασμό εσωρούχων.

marks_img2.jpg 
Μέσα από ένα πρωτότυπο Lingerie Master Class, με βασική ομιλήτρια την Dawn Myers, Design Lead στα εσώρουχα των M&S, οι καλεσμένες είχαν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την μακρά παράδοση, την τεχνογνωσία και τις καινοτομίες του brand στο σχεδιασμό εσωρούχων. 
Παράλληλα, μέσα από ένα επιμορφωτικό βίντεο, ανακάλυψαν μικρά μυστικά, που βοηθούν στη σωστή επιλογή σουτιέν, για τέλεια εφαρμογή και άνεση. 

Μετά την παρουσίαση οι καλεσμένες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την υπηρεσία M&S Bra Fit Service - που παρέχεται σε όλα στα καταστήματα M&S - από εξειδικευμένο προσωπικό με τις απαραίτητες γνώσεις για να συμβουλεύσει και να προτείνει το σωστό νούμερο και τύπο σουτιέν.

Τέλος, ανακάλυψαν τη μεγάλη ποικιλία σουτιέν M&S, που καλύπτουν κάθε περίσταση. Από τα εύκολα, καθημερινά t-shirt bras και τα ρομαντικά bralettes, μέχρι τα πιο εξειδικευμένα post - surgery και maternity και ενημερώθηκαν για τα τελευταία trends, παίρνοντας έμπνευση για looks γεμάτα θηλυκότητα, απολαμβάνοντας τον καφέ τους και γλυκές λιχουδιές από τα M&S Food! 

marks_keimeno.jpg

Οι τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘17

Τα Marks & Spencer υποδέχονται τη νέα σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘17, με μια συλλογή εσωρούχων σχεδιασμένη για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής κάθε γυναίκας, να την κολακεύει σε κάθε περίσταση, χαρίζοντας της αυτοπεποίθηση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. 
Φέτος, το ρομαντικό ταξίδι στον κόσμο των εσωρούχων «υφαίνεται» με δαντέλα, απαλά σατέν και βελούδινα υφάσματα σε θηλυκά σχέδια. Πρωταγωνιστές της σεζόν αναδεικνύονται, τα σουτιέν χωρίς μπανέλα και χωρίς ενίσχυση, τα bralettes, καθώς επίσης και τα bodies, που φοριούνται είτε ως βασικό top για ενημερωμένες street style εμφανίσεις, είτε μέσα από τα ρούχα, για απόλυτη στήριξη και σμίλευση της σιλουέτας. 

#marksandspencer #mandslingerie

Ακολουθήστε τα M&S:
Facebook:
Marks & Spencer 
Instagram: marksandspencer
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson