Skip to main content

MARKET

Maison Marasil

Opening party του καταστήματος Maison Marasil



Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου το απόγευμα στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στο νέο concept store του Maison Marasil παρευρέθηκαν πολλοί και επώνυμοι καλεσμένοι για το opening party του καταστήματος. Το event τράβηξε την προσοχή, με την οδό Αγίας Παρασκευής να μεταμορφώνεται σε κήπο σπιτιού. Μουσική, χρώματα και αρώματα λουλουδιών γέμισαν το δρόμο που φιλοξένησε αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και πελάτες.

Τη συγκεκριμένη ημέρα επέλεξε η εταιρία ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ - Maison Marasil για να ανακοινώσει και επίσημα τη στήριξη της στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Γιατροί του Κόσμου». Η εταιρία αναλαμβάνει να καλύψει τις ανάγκες σε παιδικό ρουχισμό που χρειάζεται ο οργανισμός σε ετήσια βάση για τις οικογένειες που φιλοξενεί. 

marasil_keimeno.jpg

Τους «Γιατρούς του Κόσμου» εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κος Νικήτας Κανάκης και η Γενική Διευθύντρια της οργάνωσης, κα Ευγενία Θάνου, γνωστοί για τη δράση τους και τον αλτρουισμό τους, οι οποίοι συνοδεύονταν από συνεργάτες τους και παιδιά του Οργανισμού. Μαζί τους στο event και η αγαπητή Φαίη Σκορδά,  που στηρίζει τέτοιες ενέργειες με μεγάλη χαρά, μοίρασε συμβολικά δώρα σε όλα τα παιδάκια.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η εταιρία Cocktails & Dreams-Executive events και στήριξαν με την παρουσία τους οι εταιρίες:  Ζαχαροπλαστεία Fresh, Catering “ΟΛΟΝ”, Burger Joint, και Unilever (Ben & Jerrys).

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear