Skip to main content

MARKET

Dr. Martens are back!

Οι εμβληματικές μπότες Dr. Martens επέστρεψαν!



Οι εμβληματικές μπότες Dr. Martens επέστρεψαν στην ελληνική αγορά, γεγονός που σηματοδοτήθηκε από τη συμμετοχή τους στην 22η Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Fashion Week στο Ζάππειο Μέγαρο, και συγκεκριμένα στο show κοσμημάτων της Folli Follie.

Οι μπότες του θρυλικού brand, σήμα κατατεθέν της Βρετανικής κουλτούρας περπάτησαν στην πασαρέλα συμπληρώνοντας τις minimal εμφανίσεις των μοντέλων που ντύθηκαν με δημιουργίες ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών. Το κλασσικό σχέδιο της Dr. Martens παρουσιάστηκε σε τέσσερις εκδοχές δέρματος: ματ σε μαύρο και μπλε, λουστρίνι μαύρο και μπορντό, κροκό μαύρο και μεταλλικό ασημί.

martens_keimeno.jpg
                                               
Οι Dr. Martens  διατηρούν τις χαρακτηριστικές αυλακωτές πλευρές, την κίτρινη ραφή και άνετη σόλα. Προορισμένες για αντοχή και μεγάλη διάρκεια, αυτές οι μπότες κατασκευάζονται με μία από τις καλύτερες μεθόδους: το Goodyear Welt - που σημαίνει ότι το πάνω μέρος και η σόλα είναι ραμμένα μαζί στη ζελατινοποιημένη βελονιά z-welt. Η μπότα κάθεται στην εμβληματική σόλα AirWair ™, η οποία διαθέτει εξαιρετική συμπεριφορά στην τριβή και την ολίσθηση.
Έχοντας υπάρξει σύμβολο της επαναστατικής αυτο-έκφρασης για περίπου 60 χρόνια, οι Dr. Martens αποτέλεσαν συνώνυμο της μουσικής punk, ska και grunge, φορέθηκαν από πρωτοπόρους fashion trendsetters σε όλο τον κόσμο, και συνεχίζουν να εκφράζουν τη μοναδικότητα των αυθεντικών χαρακτήρων.
Διατίθενται στα καταστήματα Collective και επιλεγμένα σημεία πώλησης

COLLECTIVE (multi brand) :
Αθήνα-Π.Ιωακείμ 14,Κολωνάκι, τηλ: 210 7235551
Λ. Κηφισίας 268, Ν. Ψυχικό, τηλ.: 210 6771 527 
Λ.Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα, τηλ.2109639384
Λ.Τατοΐου 102, Ν.Ερυθραία, τηλ: 210 8070933                                 
Πάτρα-Ερμού 49, τηλ. 2610 225450 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.