Skip to main content

MARKET

Δεκαήμερο Mid Season Sale στην Porcelana!

Οι χαμηλές τιμές στην Porcelana, γίνονται ακόμα χαμηλότερες.



Από την 1η Νοεμβρίου και για 10 ημέρες, επισκεφτείτε το κοντινότερό σε εσάς κατάστημα του δικτύου Porcelana, σε 30 σημεία σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις δελεαστικές τιμές σε όλα τα προϊόντα, με δωρεάν μεταφορά και έως 12 άτοκες δόσεις!

Η Porcelana σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τους χώρους σας, βάσει του προσωπικού σας στυλ, επιλέγοντας επώνυμα προϊόντα από πλούσια γκάμα πλακιδίων δαπέδου, μπάνιου και κουζίνας, μοντέρνα είδη υγιεινής και κομψά έπιπλα, σε ακόμη χαμηλότερες τιμές!

Η Porcelana, με δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής πλακιδίων στη Βαλένθια της Ισπανίας, Venus και Mapisa, είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με δυνατότητα να προσφέρει ξεχωριστές λύσεις προσαρμοσμένες στις οικονομικές απαιτήσεις και δυνατότητες του πελάτη. Μέσα από μία τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων αλλά και customized προτάσεων της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, η εταιρία αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο της, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου αλλά κυρίως του τελικού καταναλωτή. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της Porcelana: 
www.porcelana.gr

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.