«Φαγητό από Καρδιάς»: Μια συμπαράσταση στις ευπαθείς ομάδες - AllYou.gr

Search

«Φαγητό από Καρδιάς»: Μια συμπαράσταση στις ευπαθείς ομάδες

Η δράση «Φαγητό από Καρδιάς» προσφέρει μια συσκευασία μπισκότων Αλλατίνη και ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

> MARKET ::
09 Νοεμβρίου 2017

Η ELBISCO στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει ως προμηθευτής τη φιλανθρωπική δράση «Φαγητό από Καρδιάς» που υλοποιείται από το Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανέπτυξε συσκευασία μπισκότων Αλλατίνη 70 γραμ. με ειδική κοινή σήμανση (co-branding), η οποία διατίθεται δωρεάν από το Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου σε ευπαθείς ομάδες. Οι παραδόσεις των προϊόντων έχουν ξεκινήσει από τις 25 Ιουλίου και μέχρι σήμερα έχουν παραδοθεί συνολικά 200.000 συσκευασίες σε τρία σημεία διανομής του ιδρύματος στην Αττική. Η ενέργεια θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, με στόχο να παραδοθούν συνολικά 500.000 τεμάχια, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018.

Η δράση «Φαγητό από Καρδιάς» αποτελεί μια πρωτοβουλία του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου, με στόχο να προσφέρει ένα δωρεάν σνακ και ένα χαμόγελο από καρδιάς σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική ή κοινωνική διάκριση. Η δράση ξεκίνησε το 2013 από την Κύπρο και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην Ελλάδα.

Η ELBISCO, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα, συμμετέχει ενεργά – μέσα από ένα ευρύ πλέγμα συνεργασιών – στην προσπάθεια ανακούφισης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης. Στηρίζοντας το έργο φορέων και δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και αναγνωρισμένων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, οργανισμών και ΜΚΟ, έχει προσφέρει την τελευταία διετία σημαντικό αριθμό προϊόντων της, για την κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα, καθώς και οικογενειών από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ένα υπέροχο ανοιξιάτικο απόγευμα στη NEF-NEF Homeware στη Γλυφάδα!

Mια εμπειρία γεμάτη χρώμα, έμπνευση και αγαπημένους φίλους των παιδιών

Η Equinox Hotels επιλέγει προϊόντα ύπνου COCO-MAT για τα δωμάτια του πρώτου ξενοδοχείου της στο Hudson Yards στη Νέα Υόρκη

Ο κολοσσός γυμναστηρίων και προσεχώς ξενοδοχείων επέλεξε να συνεργαστεί με την COCO-MAT

Η PERNOD RICARD HELLAS ΑΒΕΕ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ελληνική εταιρία παραγωγής premium λικέρ ROOTS SPIRITS ΕΠΕ

Τα προϊόντα της Roots Spirits θα παράγονται πλέον στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της Pernod Ricard Hellas στη Μυτιλήνη