Skip to main content

MARKET

Ήρθε το Dirollo Blue!

To μοναδικό blue cheese της αγοράς με χαμηλά λιπαρά.



Η Dirollo, η μεγάλη οικογένεια τυροκομικών με χαμηλά λιπαρά, που πάντα παρακολουθεί και προσαρμόζεται στις διατροφικές τάσεις και συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή, παρουσιάζει το Dirollo Blue: το μοναδικό μπλε τυρί στην ελληνική αγορά που συνδυάζει την απόλαυση με τα μειωμένα λιπαρά.

Όπως έχουν δείξει πολλές έρευνες, οι λάτρεις του blue cheese το προτιμούν σκέτο, σε συνδυασμό είτε  με ψωμί είτε με κράκερ, ή το χρησιμοποιούν σε διάφορες αλμυρές συνταγές προσδίδοντας έξτρα γεύση, ή το προσθέτουν σε σαλάτες και φυσικά σε απολαυστικές σως blue cheese. Μοναδικός ενδοιασμός όλων είναι η υψηλή περιεκτικότητα του μπλε τυριού σε λιπαρά. Το Dirollo Blue έρχεται, λοιπόν, για να «εξαφανίσει» κάθε μας δισταγμό!

Το Dirollo Blue είναι αυθεντικό blue cheese Δανίας, που προσφέρει όλη την πλούσια και πολύ χαρακτηριστική γεύση του μπλε τυριού, ενώ ταυτόχρονα έχει μόλις 18% λιπαρά! Μπορούμε να το απολαύσουμε σε σκαφάκι των 100g ή από τον πάγκο των τυροκομικών.

Η Dirollo για ακόμη μία φορά εκπλήσσει ευχάριστα τους καταναλωτές, που λατρεύουν τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις, αλλά παράλληλα φροντίζουν τον εαυτό τους, αποφεύγοντας τα περιττά λιπαρά. Το νέο Dirollo Blue θα  γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της μαγειρικής μας και πρωταγωνιστής του τραπεζιού μας!

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ