Skip to main content

MARKET

Nέα σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Ενημερώσου και κάνε την εγγραφή σου στα εργαστήρια του ανανεωμένου προγράμματος.



Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο, συνεχίζει και φέτος να πραγματοποιεί σεμινάρια ενηλίκων, με στόχο την προαγωγή της αυτομόρφωσης και τη δια βίου μάθηση. Μη χάσεις την ευκαιρία να συμμετέχεις!

Το ανανεωμένο πρόγραμμα έως τον Απρίλιο του 2018, έχει ως εξής:

1. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής: Μυθιστόρημα / Διήγημα (διάρκεια: 24 ώρες / 8 συναντήσεις) με τον συγγραφέα Κωνσταντίνο Τζαμιώτη

2. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής παιδικού βιβλίου (διάρκεια: 20 ώρες / 8 συναντήσεις) με τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ιωάννα Μπαμπέτα

3. Εργαστήρια Επιμέλειας – Διόρθωσης κειμένων (διάρκεια: 31 διδακτικές ώρες / 9 συναντήσεις) με την Καθηγήτρια Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Άννα Ιορδανίδου

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ αν θέλεις να ακούσεις από τους ίδιους τους διδάσκοντες λεπτομέρειες, δεν έχεις παρά να βρεθείς στον Πολυχώρο στις 25 Ιανουαρίου, ώρα 18.30, όπου θα πραγματοποιηθεί σχετική ενημερωτική εκδήλωση. Εκείνη την ημέρα, αν τελικά κάνεις εγγραφή, θα έχεις έκπτωση 10% στα δίδακτρα κάθε σεμιναρίου. Αν δε μπορείς να είσαι παρών αλλά επιθυμείς να παρακολουθήσεις την εκδήλωση, γίνεται καθώς θα υπάρχει live streaming μέσω του www.metaixmio.gr.

Επίσης, μπορείς να βρεις πληροφορίες κλικάροντας εδώ. Θα σου λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, τον τρόπο εγγραφής. Τέλος, θα βρεις σε ποιο σεμινάριο μπορείς να κάνεις χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
 

metaixmiopolyxoros.JPG
 

Αν τελικά λάβεις συμμετοχή, να ξέρεις ότι πέραν της εμπειρίας και της γνώσης, θα λάβεις και έκπτωση 30% στις αγορές βιβλίων (εκτός ενιαίας τιμής) από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, ενώ για τους ανέργους και τους φοιτητές προβλέπονται ειδικές τιμές.

Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο Μεταίχμιο στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 118), έναν χώρο που δίνει καθημερινά ραντεβού με την τέχνη, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Στο διάλειμμα προσφέρεται στους συμμετέχοντες καφές ή τσάι. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ με την εγγραφή προσφέρονται δωρεάν βιβλία που σχετίζονται με το αντικείμενο του σεμιναρίου.

Γιατί να επιλέξεις τον Πολυχώρο Μεταίχμιο;

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο έχει μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων και εισηγητών με μεγάλη επαγγελματική πείρα. Διαθέτει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και πάνω απ' όλα έχει την εγγύηση του ονόματος των εκδόσεων Μεταίχμιο. 

Είναι επίσης πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 (Κε.Δι.Βι.Μ.1). Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) έχει χορηγήσει τη σχετική άδεια στις εκδόσεις Μεταίχμιο για τα σεμινάρια εκπαιδευτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα που διοργανώνονται στον Πολυχώρο και απευθύνονται σε ενηλίκους.

Aξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι σήμερα έχουν εμπιστευτεί τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, περισσότεροι από 1.200 σπουδαστές, αποκτώντας επιπλέον γνωστικά εφόδια σε τομείς του ενδιαφέροντός τους. 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα