Skip to main content

MARKET

Παραδοσιακές γεύσεις αλλά και νέες προτάσεις από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Αυτό θα είναι το πιο λαχταριστό Πάσχα!



Το Πάσχα είναι η μεγάλη γιορτή της αγάπης, της νονάς και του νονού και τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης είναι έτοιμα να γεμίσουν όλα τα σπίτια άρωμα από μαστίχα και γεύση από σοκολάτα για να το γιορτάσετε όλοι με τον πιο γλυκό τρόπο!

Στα ανοιχτά εργαστήρια των  Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, δεν σταματούν λεπτό να φουρνίζονται σμυρναίικα κουλουράκια και πολίτικα τσουρέκια δημιουργημένα από αυθεντικές συνταγές που έχουν αντέξει στον χρόνο και περιγράφουν τις παραδόσεις. Αυτή την χρονιά, όμως, στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης δεν θα βρείτε μόνο τις κλασικές γεύσεις που ξέρετε και αγαπάτε γιατί φέτος οι Pastry Chef αποφάσισαν να σας καταπλήξουν!

Έτσι, το αγαπημένο γεμιστό τσουρέκι δεν έχει μόνο μια γεύση ή καλύτερα δεν έχει μόνο την γεύση που του δίνουν οι Pastry Chef. Φέτος, μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει το τσουρέκι των ονείρων του αφού για πρώτη φορά, εγκαινιάστηκε στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης η δημιουργική, γλυκιά διαδικασία #DIYΤσουρέκι. Έξι διαφορετικά υλικά όπως η πραλίνα, η κρέμα καραμέλα, το κάστανο, η κρέμα κεράσι, η πραλίνα με κομματάκια caprice ή βάφλα περιμένουν να τα επιλέξετε ως γέμιση, ενώ η σοκολάτα υγείας και η λευκή σοκολάτα αναλαμβάνουν την επικάλυψη. Το τσουρέκι ολοκληρώνεται με το γαρνίρισμα της επιλογής σας όπως τρούφα, μπισκοτάκια caprice ή oreo και ξηροί καρποί. 

kwnstantinidis_keimeno.jpg

Δεν είναι όμως μόνο το #DIYΤσουρέκι που θα σας καταπλήξει. Γιατί, αυτή την χρονιά , στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης θα βρείτε τα εντυπωσιακά premium σοκολατένια αβγά δια χειρός Μάρκου Κωνσταντινίδη, που εκπροσωπεί επάξια την  4η γενιά της οικογένειας. Δημιουργημένα με αγάπη και μεράκι, από την καλύτερη σοκολάτα, τα premium αβγά είναι ένα μικρό σοκολατένια έργο τέχνης! Για τα παιδάκια υπάρχουν πάντα σοκολατένια αβγά με φατσούλες από αγαπημένους παιδικούς ήρωες.

Η τελευταία προσθήκη στην Πασχαλινή συλλογή είναι το Colombo de Pasqua. Μετά την επιτυχία του χριστουγεννιάτικου panetone, φέτος το Πάσχα μπορείτε να δοκιμάσετε και τo αγαπημένο πασχαλινό γλυκό των Ιταλών. Με την ίδια αφράτη ζύμη αλλά με φρούτα και ξηρούς καρπούς το Colombo de Pasqua είναι η εναλλακτική ή συμπληρωματική επιλογή στο κλασσικό τσουρέκι. 

kwnstantinidis_keimeno1.jpg

Παραδοσιακές πασχαλινές γεύσεις και νέες προτάσεις πάντα  όμως με τέλεια γεύση από τα πιο αγνά υλικά και με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που χαρακτηρίζει τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης. 

Φέτος το Πάσχα κάνουμε την παράδοση, τέχνη και την τέχνη, υπέροχη γεύση!

Χρόνια Πολλά σε όλους!

FACEBOOK
INSTAGRAM

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε