Skip to main content

MARKET

Το 1ο Lifeme Workshop είναι γεγονός!

Μια Κυριακή αφιερωμένη στο Wellness



Μια Κυριακή αφιερωμένη στο Wellness πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με έναν πραγματικά μαγικό και άκρως πρωτοποριακό τρόπο που ήρθε να ταράξει τα νερά σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τον υγιεινό τρόπο ζωής. Πρόκειται για το 1ο Lifeme Workshop, ένα καινοτόμο και διαδραστικό event που σχετίζεται με την υγεία αλλά και την ποιότητα της ζωής μας σε όλες της τις εκφάνσεις.

Ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κος Γεώργιος Πατούλης, εγκαινίασε το Event λέγοντας μεταξύ άλλων: 

«Καλωσορίζω, λοιπόν, το 1ο LIFEME WORKSHOP, το 1ο Διαδραστικό Event το οποίο διοργανώνεται από την ομάδα του lifeme.gr και την κυρία Ζωή Δρεμέτσικα, την «ψυχή» αυτού του κορυφαίου wellness site! Το LIFEME WORKSHOP φιλοδοξεί να ανοίξει τους ορίζοντές μας γύρω από ό,τι έχει να κάνει με το ευ ζην, και έτσι να μάς παρακινήσει να κάνουμε αυτές τις μικρές αλλά σταθερές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, οι οποίες θα μάς χαρίσουν την πολυπόθητη σε όλους μας ευεξία και καλή ζωή!» 

3.000 και πλέον μικροί και μεγάλοι έδωσαν ραντεβού στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ από νωρίς το πρωί, όπου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία wellness, να συμμετάσχουν σε πολλές και διαφορετικές Αθλητικές Δραστηριότητες και να γυμναστούν με top trainers σε όλα τα hot fitness trends: Cross Training | EMS | Pilates | Pole Dance |
Surfset | Yoga.

lefemei_keimenolkjdfv.jpgΕπιπλέον, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με έγκριτους Ειδικούς Υγείας θέματα γύρω από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, τις μοντέρνες διατροφικές συνήθειες αλλά και όλα τα τελευταία νέα γύρω από τον υγιεινό τρόπο ζωής, που αφορά όλους μας! 

Παράλληλα, οι επισκέπτες παρακολούθησαν Σεμινάρια Μαγειρικής με υγιεινές και απολαυστικές συνταγές από τους καλύτερους Chef, Food Bloggers και Διατροφολόγους και πήραν ιδέες για νόστιμα πιάτα και έξυπνα σνακς για το καθημερινό τραπέζι.  

Οι Παρουσιαστές Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέβαζαν τα vibes με την καλή τους διάθεση, το χαμόγελο και την θετική τους ενέργεια και δεν έχαναν ευκαιρία να διαδίδουν το μήνυμα του 1ου Lifeme Workshop:
 
Dare to be healthy and sexy!

Εκεί ήταν και ο αγαπημένος μας 95,2 Athens Radio DJ με τον Γιάννη Τουμπάνο ο οποίος μετέδιδε τον παλμό του event σε όλη την πόλη με μια... εκρηκτική live αναμετάδοση! 
Και βέβαια, όλη η Ομάδα του Lifeme.gr ήταν εκεί και ξεναγούσε τους επισκέπτες στον κόσμο της ευεξίας και της καλής ζωής, αποκαλύπτοντας μικρά μυστικά wellness που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μας οδηγήσουν να ανακαλύψουμε τον πιο υγιή και sexy εαυτό μας! 

Υγιεινός τρόπος ζωής δεν σημαίνει αποστειρωμένα πράγματα και συνήθειες χωρίς καθόλου διασκέδαση και απόλαυση. Σημαίνει διατροφή και καθημερινές πρακτικές οι οποίες ευχαριστούν όχι μόνο το πνεύμα αλλά και το σώμα σου και το βοηθούν να λειτουργήσει στην καλύτερη δυνατή μορφή του!

Εξέχουσα θέση σε αυτή την προσπάθεια ανάδειξης του well-being ως στάση ζωής και όχι ως ένα ακόμα trend κατείχε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Με σπουδαία θέση και αποστολή έδωσε το παρόν και προώθησε την εκστρατεία “Better Together” που πραγματοποιεί σε συνεργασία με την εταιρεία Unity. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η γνώση και η πρόληψη.

lefemei_keimeno1.jpg
Γιώτα Τσαναξή Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Γιώργος Πατούλης, Ζωή Δρεμέτσικα LIFEME.GR, Mαρία Γρίφσα Unilever Hellas

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του 1ου LIFEME WORKSHOP, η κα Ζωή Δρεμέτσικα δήλωσε: “ Σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο ζωής.  Καταφέραμε να δείξουμε τι σημαίνει υγιεινός και απολαυστικός τρόπος ζωής. Είναι σημαντικό να γεύεσαι νόστιμα προϊόντα, να αθλείσαι με διασκεδαστικό τρόπο, να γνωρίζεις έξυπνα tips  που κάνουν τη διαφορά αλλά και  νιώθεις εν τέλει μια εσωτερική αναζωογόνηση”. 

Δυναμικό παρόν επίσης στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ έδωσαν και πολλοί επώνυμοι: Μαρίνα Πήχου, Ευριδίκη Βαλαβάνη & Κωνσταντίνος Βασάλος, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, Γιάννης Σπαλιάρας, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Στέλιος Χανταμπάκης & Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αιβάζης, Κώστας Κοκκινάκης, Σόφη Πασχάλη, Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς και πολλοί ακόμη. Το μεγάλο αυτό event κάλυψαν τηλεοπτικά όλα τα μεγάλα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης. 

Χρυσοί χορηγοί ήταν το παγωτό Stevie της ΕΒΓΑ και το Vegan Cornetto της Algida.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;