Skip to main content

MARKET

Ανακαλύψτε την καινοτομία των προϊόντων της P&G

Προϊόντα που η χρήση τους συναρπάζει. Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε? 



Μέσα από κάθε μας προϊόν στην P&G, στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα όλων μας λίγο πιο εύκολη. Η καινοτομία των προϊόντων μας ξεκινά από την βαθιά κατανόηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, στις οποίες προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές λύσεις.

Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να μην συνειδητοποιούμε πόση επιστήμη υπάρχει πίσω από ένα σαμπουάν, ένα απορρυπαντικό ή ένα ξυραφάκι. Ωστόσο η τεχνολογία και η καινοτομία  πίσω από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά έχει βελτιώσει την ποιότητα της  καθημερινότητάς μας, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να την δούμε με την πρώτη ματιά. 

dokimaseto_keimeno.jpg

Οι επιστήμονες της P&G χρησιμοποιώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, φέρνουν στη ζωή μας νέες φόρμουλες και καινοτόμες ιδέες, μέσα από προϊόντα που η χρήση τους συναρπάζει. Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε? 

•    Pantene 3 Minutes Miracle - έχει τη δύναμη εντατικής φροντίδας σε μορφή καθημερινού conditioner που βοηθά στην επανόρθωση της φθοράς έως 3 μηνών σε 3 μόλις λεπτά.
•    Pantene ανάλαφρο Conditioner-Προηγμένη επαναστατική σύνθεση αλλάζει εντελώς την περιποίηση στα λεπτά ή λιπαρά μαλλιά.
•    Always Platinum - Μαλακό κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά για προστασία από πλαϊνές διαρροές και απίστευτη αίσθηση απαλότητας.
•    Lenor Inspired by Nature- Πρωτοποριακή αρωματική εμπειρία που εμπλουτίζει τον ορισμό της καθαρής φρεσκάδας στα ρούχα
•    Lenor Unstoppable- υπέροχο κόσμο φρεσκάδας για πραγματικά ασταμάτητο άρωμα στα ρούχα, που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες.
•    Ariel 3 in 1 pods- Με την τεχνολογία Fibre Science clean προστατεύουν και ενισχύουν τις ίνες των υφασμάτων, χαρίζοντας απίστευτη καθαρότητα και δίνοντας στο ρούχο την αίσθηση του καινούριου για περισσότερο καιρό. 
•    Fairy Platinum all in one- Τριπλή δράση και προσφέρει αξεπέραστο πλύσιμο των πιάτων
•    GILLETTE FUSION PROGLIDE -, Διαθέτει premium σχεδιασμό 5 λεπίδων, σταθεροποιητή λεπίδας για άνεση, κινούμενη κεφαλή, λεπίδα ακριβείας (trimmer) για τις δύσκολες περιοχές και ένα προστατευτικό πλαίσιο με αεροδυναμικό σχεδιασμό που απομακρύνει τα υπολείμματα αφρού. 
•    Oral B Pro 600- Με κίνηση 3D ταλαντεύεται, περιστρέφεται και πάλλεται για να απομακρύνει έως και 100% περισσότερη πλάκα από μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
•    Oral B stages Power - Διαθέτει πολύ μαλακές τρίχες και η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή καθαρίζει σε βάθος τις διάφορες επιφάνειες του στόματος των παιδιών. 
•    Gillette Venus Swirl-Η μόνη που κινείται σε πολλαπλές κατευθύνσεις «αγκαλιάζοντας» καλύτερα τις καμπύλες αλλά και τα δύσκολα σημεία (γόνατα, αστράγαλοι) για ένα άψογο αποτέλεσμα!

Θα τα βρείτε όλα στη πλατφόρμα dokimaseto.gr, για να ανακαλύψετε την καινοτομία πίσω από τα πιο εξελιγμένα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. 

Μπείτε κι εσείς στο dokimaseto.gr και ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο καινοτομίας. 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.