Μακεδονικός Χαλβάς: O ιδανικός σύμμαχος για όσους αθλούνται και όχι μόνο - AllYou.gr

Search

Μακεδονικός Χαλβάς: O ιδανικός σύμμαχος για όσους αθλούνται και όχι μόνο

Δύναμη και Ενέργεια για τους αθλητές του φετινού Spetsathlon 2018!

> MARKET ::
16 Μαϊου 2018
Συντάκτης : Ιωάννα Νικολάου

Για μια ακόμη χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε το «παρών» προσφέροντας δύναμη και ενέργεια στους συμμετέχοντες της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης.

Το Spetsathlon, μια από τις δημοφιλέστερες τριαθλητικές διοργανώσεις στη χώρα, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία για 6η συνεχόμενη χρονιά! Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε φέτος μεταξύ 11 και 13 Μαΐου και ο Μακεδονικός Χαλβάς βρέθηκε για ακόμη φορά στο πλευρό των συμμετεχόντων, χαρίζοντας τους πολύτιμη ενέργεια και δύναμη. 

Το φετινό Spetsathlon προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 1.000  συμμετεχόντων, ενώ κατά τη διάρκεια του τριημέρου 2.000 επισκέπτες βρέθηκαν στο νησί. Μεταξύ αυτών στις Σπέτσες παραβρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως οι Κλέλια και Άννυ Πανταζή, Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Δημήτρης Κουλούρης, Νίκος Σημαντήρας.  

xalvasspe_keimeno.jpg

Τόσο οι αθλητές όσο και οι επισκέπτες των Σπετσών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λαχταριστές μερίδες Μακεδονικού Χαλβά, που τους έδωσαν όλη την ενέργεια που χρειάζονταν! Άλλωστε, μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά 40 γραμμαρίων αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή πριν και μετά την άσκηση καθώς ενισχύει και θωρακίζει τον οργανισμό έχοντας, παράλληλα, υπέροχη γεύση!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού σπόρου. Περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ.
 
Έτσι, ο Μακεδονικός Χαλβάς αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για όσους αθλούνται και όχι μόνο, απαντώντας στην ανάγκη για ισορροπημένη διατροφή, ενέργεια και υψηλές επιδόσεις!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!