Skip to main content

MARKET

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ για ακόμη μία φορά με πολλά Αστέρια! 

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το Μέλι ATTIKH Κλασσικό, Μέλι ΑΤΤΙΚΗ θυμάρι ελληνικών νήσων, Μέλι Φίνο και Χαλβάς ΑΤΤΙΚΗ με ελληνικό μέλι! 



Ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία γεύσης στον κόσμο, το Superior Taste Award (Bραβείο Ανώτερης Γεύσης), του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste και Quality Institute (iTQi), απονεμήθηκε για άλλη μια χρονιά στην ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκομική Εταιρεία, για τα προϊόντα Μέλι ATTIKH Κλασσικό, Μέλι Αττική θυμάρι ελληνικών νήσων, Μέλι Φίνο και Χαλβάς ΑΤΤΙΚΗ με μέλι, βανίλια 
 
Τα προϊόντα αξιολογήθηκαν σε τυφλό τεστ γεύσης από τους πιο καταξιωμένους σεφ και γευσιγνώστες του κόσμου. Το Νο1 ελληνικό μέλι, το μέλι ΑΤΤΙΚΗ, για πέμπτη φορά απέσπασε τρία αστέρια, ενώ το ελληνικό μέλι δάσους Φίνο για τέταρτη φορά απέσπασε τρία αστέρια. Η συγκεκριμένη  βαθμολογία αποδίδεται μόνο σε εξαιρετικά προϊόντα, επιβεβαιώνοντας τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και την αφοσίωση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ, που από το 1928 προσφέρει σε κάθε οικογένεια το πολυτιμότερο δώρο της ελληνικής φύσης, το μέλι.  
 
Με την ίδια διαδικασία και για πρώτη φορά που υποβλήθηκαν, το ελληνικό μέλι Αττική θυμάρι ελληνικών νήσων και ο Χαλβάς Αττική με ελληνικό μέλι (βανίλια), απέσπασαν το Superior Taste Award των 2 αστεριών που απονέμεται σε αξιοσημείωτα προϊόντα . Έτσι, για άλλη μια χρονιά, η μοναδική ποιότητα και γεύση των προϊόντων ΑΤΤΙΚΗ διακρίνονται παγκοσμίως με διεθνή βραβεία επιβεβαιώνοντας τις κορυφαίες προδιαγραφές της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, της πιο γνωστής ελληνικής μελισσοκομικής εταιρείας στον κόσμο. 

Για περισσότερες πληροφορίες:      
https://www.facebook.com/MeliAttikiwww.attiki-pittas.gr

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.