Skip to main content

MARKET

Ο Sam αγαπάει τη Betty, αλλά η Betty είναι απλά τσιμπημένη… #HelpSam

Και τι κάνει γι’ αυτό η Τζένη Μελιτά;



Η Τζένη Μελιτά έλαβε ένα email από τον Sam, ο οποίος ζητά τη βοήθειά της προκειμένου να κατακτήσει τη Betty, η οποία παραμένει απλά… τσιμπημένη!

Σε μια ξεχωριστή καμπάνια για τη μάρκα “Sam Loves Betty”, τη διαφορετική προϊοντική πρόταση στην κατηγορία των εντομοαπωθητικών, η Τζένη εναποθέτει τις ελπίδες της στη βοήθεια του κόσμου και βάζει τα δυνατά της ώστε να ολοκληρωθεί αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτας.

sam_keimeno.jpg

Σε μια βόλτα στο Δημοτικό Πάρκο Καλλιθέας η Τζένη Μελιτά αιφνιδιάζει τους περαστικούς με τις ερωτήσεις της για το πως θα μπορούσε ο Sam να κερδίσει την καρδιά της Betty. Συνομιλεί με ζευγάρια προσπαθώντας να ανακαλύψει το μυστικό της δικής τους επιτυχημένης σχέσης,  βρίσκει κοπέλες και προσπαθεί να εισχωρήσει στη γυναικεία σκέψη και ρωτά άντρες για να μάθει tips και τεχνικές!

Εσείς πώς θα βοηθήσετε τον Sam να κατακτήσει τη Betty; Μείνετε συντονισμένοι για να απολαύσετε την Τζένη Μελιτά και κρατήστε αυτήν τη σκέψη για έναν διαγωνισμό που σας βάζει σε μια κλήρωση για τα πιο υπέροχα δώρα Sam Loves Betty!

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή