Skip to main content

MARKET

«The Good Doctor»: Η νέα επιτυχημένη ιατρική σειρά έρχεται στη Nova! 

Αποκλειστικά σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD, την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 22:00



H νέα επιτυχημένη ιατρική σειρά, «The Good Doctor», του David Shore («The House», «Law & Order»), κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD, την Παρασκευή 8 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή, στις 22:00!



Ο νεαρός γιατρός Shaun Murphy που πάσχει από αυτισμό, τον οποίο υποδύεται ο Freddie Highmore, ξεκινάει να εργάζεται σε ένα μεγάλο νοσοκομείο όπου και θα έρθει αντιμέτωπος  με σκληρά περιστατικά. Εκεί θα κληθεί να αποδείξει τις εξαιρετικές ιατρικές του ικανότητες! 

gooddoctor_keimeno.jpg

Μετά από την προβολή και του τρίτου επεισοδίου, το «The Good Doctor» έγινε η σειρά με την υψηλότερη τηλεθέαση στην Αμερική ξεπερνώντας ακόμα και το δημοφιλές «The Big Bang Theory» το οποίο κρατούσε αυτόν τον τίτλο για αρκετό καιρό. Παράλληλα, από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο η σειρά πήρε το πράσινο φως για την παραγωγή του δεύτερου κύκλου, ενώ ο πρωταγωνιστής απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία του, με μερικούς κριτικούς να κάνουν λόγο ακόμα και για πιθανή υποψηφιότητα του στα βραβεία Emmy. Τον πρωταγωνιστή Freddie Highmore πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Beau Garrett και Richard Schiff

Με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Freddie Highmore,  συναντήθηκε το στέλεχος της Nova, Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director, στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης της Sony Pictures για την παρουσίαση των νέων ταινιών και σειρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. 

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema
•    Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
•    Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata 
•    Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis 
•    Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD. 
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30