Skip to main content

MARKET

Εσύ, εγώ και το Chillbox!

Ένας ολόφρεσκος διαδραστικός καλοκαιρινός διαγωνισμός από τα chillbox ήρθε να συναρπάσει τους λάτρεις του frozen yogurt!



Το chillbox, το αγαπημένο, ελληνικό frozen yogurt, που έχει γίνει παγκόσμιο brand, λανσάρει αυτό το καλοκαίρι έναν ολόφρεσκο συναρπαστικό διαγωνισμό, αφιερωμένο σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν νέες εμπειρίες και να ανακαλύπτουν νέες γεύσεις. Με πρωταγωνιστή το απόλυτο pop icon Βαγγέλη Κακουριώτη, τον αγαπημένο τραγουδιστή και νικητή του φετινού γνωστού χορευτικού show της τηλεόρασης, η Chillbox μας καλεί σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με τίτλο «Εσύ. Εγώ. Chillbox.»  

Συγκεκριμένα, αυτό το καλοκαίρι παρέα με τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το chillbox μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία! Μπαίνοντας στο chillbox.gr οι fans του chillbox έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «Εσύ. Εγώ. Chillbox.» και μαντεύοντας τις γευστικές προτιμήσεις του Βαγγέλη Κακουριώτη, μέσα από 3 απλές ερωτήσεις, μπορεί να   κερδίσουν ένα από τα τέσσερα ραντεβού μαζί του, σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα chillbox

Θέλεις να μοιραστείς ένα frozen yogurt με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και να τον γνωρίσεις από κοντά; Φέτος το chillbox κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα! Μπες τώρα στο chillbox.gr και την επόμενη φορά που θα απολαύσεις το αγαπημένο σου frozen yogurt, με τα αγαπημένα σου toppings, μπορεί να είσαι μαζί με τον Βαγγέλη Κακουριώτη!  

Hashtags: #chillboxfrozenyogurt,  #chillbox, #expressyoursweetness

Σημείωση: Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό «Εσύ. Εγώ. Chillbox.» δεν απαιτείται αγορά προϊόντων από τα καταστήματα chillbox. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό επισκεπτόμενος το website www.chillbox.gr

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια