Skip to main content

MARKET

Πείτε Αντίο Στην Ακμή με την ολοκληρωμένη σειρά Helenvita ACNormal®

Στην πρωτοποριακή σειρά Helenvita ACNormal®, φυσικά συστατικά και επιστήμη ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής.



Η επίμονη ακμή της επιδερμίδας είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς, όχι μόνο στην εφηβεία, αλλά και στην ενήλικη ζωή μας. Το 85% των περιπτώσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής είναι έφηβοι, ωστόσο πολλές φορές το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται και στην ενηλικίωση επηρεάζοντας ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Τα αίτια εντοπίζονται τόσο σε ορμονικά προβλήματα και σε βακτήρια που επηρεάζουν την επιδερμίδα μας όσο στο συνεχώς αυξανόμενο άγχος της σύγχρονης εποχής. 

Η Helenvita έρχεται να δώσει τη λύση, ενώνοντας τις δυνάμεις φύσης και επιστήμης, και  καινοτομεί με την ολοκληρωμένη, πρωτοποριακή σειρά Helenvita ACNormal®, που αντιμετωπίζει την ακμή απαλά και αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα σε 4 μόλις εβδομάδες εφαρμογής. Η αποδεδειγμένη δράση των βασικών συστατικών της σειράς, αποτελεί την γραμμή άμυνας του δέρματος και μας χαρίζει την καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα που αναζητάμε.  

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Χάρη στο καινοτόμο συστατικό Phycosaccharide® AC το οποίο προέρχεται από τα καφέ φύκια Laminaria Digitata, τα προϊόντα της σειράς Helenvita ACNormal®, συμβάλλουν αποτελεσματικά στη ρύθμιση του σμήγματος, στην κερατόλυση, ενώ ταυτόχρονα αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων που προκαλούν την ενοχλητική ακμή. 

Η σειρά Helenvita ACNormal® δρα συγχρονισμένα και αποτελεσματικά στον έλεγχο της σμηγματόρροιας, στη μείωση των βακτηριδίων αλλά και στην μείωση της φλεγμονής και της υπερκεράτωσης.
 
ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ HELENVITA ACNormal® ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΚΜΗ

Κάθε ρουτίνα ομορφιάς «απαιτεί» συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η σωστή περιποίηση ώστε να πούμε μια για πάντα «Αντίο» στα ενοχλητικά κι αντιαισθητικά σπυράκια, ξεκινάει από έναν σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας και τελειώνει με τη σωστή ενυδάτωση, που φροντίζει το δέρμα και δεν «αιχμαλωτίζει» τη λιπαρότητα.

Η ολοκληρωμένη σειρά Helenvita ACNormal® έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ακμής, ενώ απαντάει σε κάθε διαφορετική ανάγκη και σε κάθε τύπο δέρματος. 

Το Helenvita ACNormal® Cleansing Gel είναι ένα απαλό, αφρίζον καθαριστικό σε υγρή μορφή που καλύπτει τις ανάγκες της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Με ήπια συστατικά που δρουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας, το Cleansing Gel καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τους  ρύπους και απομακρύνει το σμήγμα χωρίς να λιπαίνει την επιδερμίδα. Το φυσικό συστατικό Phycosaccharide® ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος κι αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων, ενώ ταυτόχρονα το σαλικυλικό οξύ που περιέχει συμβάλει στη διάνοιξη των φραγμένων πόρων. Επειδή όμως η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική, η αλλαντοΐνη, η πανθενόλη και το aloe vera gel ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λείο.  

Το Helenvita ACNormal® Cleansing Mouse, είναι ιδανικό για περιπτώσεις αφυδατωμένης από τις συνεχείς φαρμακευτικές αγωγές επιδερμίδας. Ο βελούδινος αφρός του σε συνδυασμό με το φυσικό συστατικό Phycosaccharide® καθαρίζει σε βάθος τη λιπαρή επιδερμίδα αφαιρώντας σμήγμα και πόρους, ενώ παράλληλα αποκαθιστά τον διαταραγμένο προστατευτικό μανδύα της επιδερμίδας. Η βιταμίνη Ε, το aloe vera gel και το sodium PCA ενυδατώνουν την επιδερμίδα και αναπληρώνουν τα λιπίδια του διαταραγμένου επιδερμικού φραγμού, με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της αίσθησης άνεσης στο δέρμα.  Σύμφωνα με κλινική μελέτη*, άτομα  ηλικίας 18+ με λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής, που χρησιμοποιήσαν το Helenvita ACNormal® Cleansing Mouse για 4 εβδομάδες, 2 φορές την ημέρα, παρατήρησαν αύξηση κατά 7% στην ενυδάτωση της επιδερμίδας τους.

Η ενυδάτωση ως γνωστόν, είναι εξίσου σημαντική με τον καθαρισμό της επιδερμίδας με τάση ακμής και η απάντηση στη σωστή ενυδάτωση της είναι το Helenvita ACNormal® Rebalancing Emulsion. Με υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει εντατικά, αλλαντοΐνη, πανθενόλη και aloe vera gel η ενυδατική αυτή κρέμα καταπραΰνει κι ανακουφίζει από ερεθισμούς αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. Το συστατικό Phycosaccharide® αποδεδειγμένα ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος κι επανορθώνει ενώ το σαλικυλικό οξύ που περιέχει ενισχύει την αντιβακτηριδιακή και κερατολυτική δράση. Τα αποτελέσματα σχετικής κλινικής μελέτης* έδειξαν ότι, μετά τη χρήση του προϊόντος, για διάστημα 4 εβδομάδων και συχνότητα εφαρμογής 2 φορές την ημέρα, παρουσιάστηκε βελτίωση κατά 40% στα κόκκινα σημάδια, μείωση κατά 26% στην παρουσία σμήγματος και αύξηση κατά 9,4% στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Η μάσκα Purifying Facial Mask της Helenvita ACNormal® με σύμπλεγμα σαλικυλικού οξέος, αιθέριου ελαίου Manuka και εκχύλισμα ιτιάς, είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό ενώ η αντιβακτηριακή δράση του βοηθά στη διάνοιξη των φραγμένων πόρων. Ταυτόχρονα, το μείγμα πράσινης, λευκής αργίλου και πούδρας ρυζιού απορροφά το σμήγμα και τις τοξίνες αφήνοντας το δέρμα καθαρό και αναζωογονημένο. 

Για εστιασμένη και γρήγορη δράση ενάντια στις ατέλειες το gel τοπικής εφαρμογής Helenvita ACNormal®  Urgent Correction Gel δίνει άμεση λύση για τα προβληματικά σημεία χαρίζοντας άμεσα αποτελέσματα. 

Η ολοκληρωμένη σειρά Helenvita ACNormal® ενάντια στην ακμή, με φυσικά συστατικά και χωρίς Parabens χαρίζει στην επιδερμίδα ό,τι ακριβώς χρειάζεται: βαθύ καθαρισμό, φροντίδα, ενυδάτωση και λάμψη με αποδεδειγμένα αποτέλεσματα. Χαρείτε καθαρή και αναζωογονημένη επιδερμίδα και αντιμετωπίστε ολιστικά το πρόβλημα της ακμής! 

Παρακάτω ακολουθούν οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης των προϊόντων**:

Helenvita ACNormal® Cleansing Gel: 13.00 €

Helenvita ACNormal® Cleansing Mouse: 12.75€

Helenvita ACNormal® Rebalancing Emulsion: 11.25€

Helenvita ACNormal® Purifying Facial Mask: 10.90€

Helenvita ACNormal® Urgent Correction Gel: 7.90€


Τα προϊόντα Helenvita διατίθενται από την ελληνική φαρμακευτική εταιρία PHARMEX, με εξειδίκευση στο χώρο των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

* Πηγή: Facoderm (πιστοποιημένο ιδιωτικό εργαστηριακό κέντρο διεθνούς φήμης που εφαρμόζει τα αυστηρότερα πρότυπα στις εργαστηριακές και κλινικές μελέτες που διεξάγει.)
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός