Skip to main content

MARKET

FREZYDERM: Eιδική τιμητική διάκριση!

Ένα ακόμα μεγάλο βραβείο απονεμήθηκε στη FREZYDERM για 2η χρονιά, στην  εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».



Μεγάλη τιμητική διάκριση έλαβε για άλλη μια φορά η FREZYDERM, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, στην  εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας». 

Στην εκδήλωση αυτή επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν και στηρίζουν έμπρακτα την Ελληνική Οικονομία. Η επιλογή για τη βράβευση των επιχειρήσεων αυτών βασίζεται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα. 

Η FREZYDERM βραβεύτηκε στην κατηγορία, Greek Business Champions. Στην κατηγορία αυτή, βραβεύονται οι επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο που υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ και όπως προκύπτει από τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το 2016, κατόρθωσαν τη συγκεκριμένη χρονιά να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων τους πάνω από 20%. 

Κόντρα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον η FREZYDERM συνεχίζει να καινοτομεί και να δημιουργεί προϊόντα έχοντας ως μόνο γνώμονα  τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, ενώ παράλληλα στηρίζει την ελληνική οικονομία μέσα από την ανάπτυξη των εξαγωγών της και των νέων θέσεων εργασίας.  

Τα ποιοτικά και εξειδικευμένα προϊόντα της FREZYDERM την κατατάσσουν σήμερα ανάμεσα στους leader της Ελληνικής αγοράς του φαρμακείου, ενώ πέρα από την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, η FREZYDERM έχει διεισδύσει επιτυχώς στις διεθνείς αγορές, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες. 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος της FREZYDERM κος Ιωάννης Αναστασίου «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή γι’ αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. Από την ίδρυση της FREZYDERM η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα. Παρά τις δυσκολίες, εμείς είμαστε μια εταιρεία ευέλικτη που προσαρμόζεται στις αλλαγές. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι διατηρήσαμε τα αυστηρά κριτήρια με τα οποία σχεδιάζουμε και παράγουμε τα προϊόντα FREZYDERM, προσφέροντας δερμοκαλλυντικά προϊόντα που αποτελούνται από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, καινοτόμες συνθέσεις και πρωτοποριακές συσκευασίες.

Δέσμευσή μας είναι να συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε στην Ελληνική Οικονομία, να στηρίζουμε νέες θέσεις εργασίας και να παρέχουμε με υπευθυνότητα στους καταναλωτές προϊόντα άριστης ποιότητας.»
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός