Skip to main content

MARKET

Το bioten στηρίζει δυναμικά το έργο της ΑΝΑΣΑς

Ως μέγας χορηγός στην εκδήλωση στο Ζάππειο



Με αφορμή τα 11 χρόνια λειτουργίας της και τα 10 χρόνια ύπαρξης και προσφοράς του Κέντρου Ημέρας, ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΑΝΑΣΑ, διοργανώνει μία εορταστική εκδήλωση την Πέμπτη 20/09 στο Ζάππειο. Το bioten, πιστό στο όραμά του να εμπνέει την κάθε γυναίκα να πιστεύει στη φυσική της ομορφιά, βρίσκεται στο πλευρό της ΑΝΑΣΑς δίνοντας δυναμικό παρών! 

Η ημερίδα ξεκινά στις 12.00 με μια συνέντευξη Τύπου η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 13.30. Η πρόεδρος της ΑΝΑΣΑς, Ζέτα Δούκα και οι συνεργάτες της θα παρουσιάσουν το έργο της οργάνωσης, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα τη σημασία της συνεργασίας της ΑΝΑΣΑς με τις δημόσιες δομές ψυχικής υγείας. Τέλος, στις 15.00-17.00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτός διάλογος με το κοινό, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα μέλη της Κλινικής Ομάδας του Κέντρου Ημέρας ΑΝΑΣΑ για θέματα των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής.

Το bioten και η ΑΝΑΣΑ γνωρίζουν καλά ότι η καλύτερη πρόληψη είναι πάντα η ενημέρωση. Για το λόγο αυτό καλούν τους φίλους τους και όλους όσοι στηρίζουν το έργο τους, να γίνουν μέρος του ανοιχτού διαλόγου, να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τους ειδικούς. 

Σας περιμένουμε όλους στο Ζάππειο την Πέμπτη 20/09. Στο bioten booth, θα ενημερωθούμε αλλά και θα στήσουμε έναν υπέροχο τοίχο με ευχές. 
Κάθε επισκέπτης θα γράφει σε ένα χαρτί το δικό του, μοναδικό μήνυμα και όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε μια αλυσίδα έμπνευσης, θετικής ενέργειας και αλληλεγγύης
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο τοίχος αυτός θα χαριστεί στην ΑΝΑΣΑ ως υπενθύμιση του ότι όλοι μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!

Ανακάλυψε τα πάντα για το bioten στο biotencosmetics.com ενώ περισσότερες πληροφορίες για το έργο της ΑΝΑΣΑΣ θα βρεις στο https://www.anasa.com.gr/ 
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός