Skip to main content

MARKET

Βραβείο Design “Red Dot” για το Idealrain Evo Jet Diamond της Ideal Standard 

H υψηλή ποιότητα σχεδίασης του προϊόντος Idealrain Evo Jet Diamond έκανε την Ideal Standard να ξεχωρίσει!



Νέο αξιοσημείωτο γεγονός για την Ideal Standard. Διακρίθηκε στα Βραβεία Red Dot 2018 για την υψηλή ποιότητα σχεδίασης του προϊόντος Idealrain EVO JET Diamond. 
Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Γερμανική ομάδα designers διεθνούς φήμης  ARTEFAKT και κατασκευασμένο από την Ideal Standard, το τηλέφωνο ντους Idealrain EVO Jet Diamond απέσπασε βραβείο σχεδίασης, μετά από τη λεπτομερή διαδικασία αξιολόγησης. 

Η κριτική επιτροπή των 40 μελών, διατηρώντας την αρχή της αναζήτησης της καλής σχεδίασης και της πρωτοπορίας, ξεχώρισε το προϊόν  για την εύστοχη σχεδιαστική του μελέτη. Τα αυστηρά κριτήρια της επιτροπής περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, το επίπεδο σχεδίασης, καινοτομίας, λειτουργικότητας, ποιότητας, εργονομίας και αντοχής. Εξετάστηκαν όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος, όπως, για παράδειγμα, η πρόσοψη της κεφαλής ντους, ειδικά σχεδιασμένη ώστε να εμποδίζει τη συσσώρευση αλάτων και να εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό, και το άριστα ενσωματωμένο στη σχεδίαση κουμπί Navigo, που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη εναλλαγή μεταξύ των ρυθμίσεων λειτουργίας ψεκασμού. 

reddot_keimeno.jpgΟι χρήστες του προϊόντος απολαμβάνουν μια εμπειρία ντους ιδανική να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις τους. Με τα ακροφύσια τοποθετημένα ακτινωτά προς τις άκρες της πλάκας ψεκασμού, το τηλέφωνο ντους 3 λειτουργιών προσφέρει ευρύτερο καταιονισμό από τα κλασικά τηλέφωνα ντους, καλύπτοντας καλύτερα το σώμα.  Η επιλογή ανάμεσα σε 3 διαφορετικές ροές διευκολύνει την διάθεση, για έντονο αναζωογονητικό ντους, μέτριας έντασης ροής ντους, ή χαλαρής απαλής ροής. Η μελέτη υλικών με στόχο την μεγάλης διάρκειας αντοχή του σε συχνή καθημερινή χρήση, το καθιστά ιδανικό τόσο για κατοικίες όσο και για μη οικιστικούς χώρους υψηλής κίνησης, όπως ξενοδοχεία ή γυμναστήρια. 

Ο Αλέξης Κιτρομηλίδης, Γενικός Διευθυντής της Ideal Standard σχολιάζει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το προϊόν μας διακρίθηκε στα τόσο καταξιωμένα διεθνή Βραβεία Red Dot. Η βράβευση του Idealrain EVO JET Diamond αποτελεί απόδειξη του ότι η προσφορά λύσεων μπάνιου της Ideal Standard οδεύει στη νέα εποχή».

Τα Βραβεία Σχεδίασης Προϊόντων Red Dot χρονολογούνται από το 1955 και αναδεικνύουν τα καλύτερα προϊόντα που κατασκευάζονται παγκοσμίως κάθε χρόνο. Το 2018, σχεδιαστές και κατασκευαστές από 59 χώρες υπέβαλαν πάνω από 6.300 αντικείμενα, ως υποψήφια προς βράβευση. 

Ο καθηγητής Dr. Peter Zec, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος των Βραβείων Red Dot, σχολιάζει: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νικητές των βραβείων για τη θαυμάσια επιτυχία τους στα Βραβεία Σχεδίασης Προϊόντων Red Dot 2018. Η επιτυχία στο διαγωνισμό αποδεικνύει την καλή ποιότητα σχεδίασης αυτών των προϊόντων και, για μία ακόμα φορά, δείχνει ότι οι εταιρείες είναι στο σωστό δρόμο. Και όταν μιλώ για καλή σχεδίαση, αναφέρομαι σε κάτι πολύ περισσότερο από απλώς ένα ελκυστικό προϊόν. Όλα τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα κατά την χρήση τους.  Αυτό σημαίνει ότι οι σχεδιαστές έχουν κατανοήσει τους πελάτες τους και τις ανάγκες τους». 

Οι νικητές γιόρτασαν τη βράβευσή τους στη δεξίωση Red Dot,  στις 9 Ιουλίου 2018.  Στη βραδιά σχεδιαστών – DESIGNERS’ NIGHT - που ακολούθησε στο Red Dot Design Museum στο Έσσεν της Γερμανίας, οι βραβευθέντες με Red Dot παρέλαβαν τα πιστοποιητικά τους. Το πάρτι μετά την τελετή απονομής συνέπεσε με την έναρξη μιας έκθεσης διάρκειας 4 εβδομάδων με την ονομασία «Η σχεδίαση επί σκηνής – Οι νικητές των Βραβείων Σχεδίασης Προϊόντων Red Dot 2018», στην οποία παρουσιάζονται οι βραβευμένες καινοτομίες στο πλαίσιο της μεγαλύτερης στον κόσμο έκθεσης σύγχρονου design . 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.