Skip to main content

MARKET

Nivea Cellular Hyaluron Filler 3 σε 1 Cushion

Το νέο καινοτόμο Cushion έρχεται από τη NIVEA και χαρίζει ομοιόμορφη λαμπερή επιδερμίδα και αντιγηραντική προστασία σε ένα μόνο προϊόν!



Για τις γυναίκες που τα θέλουν όλα, ομοιόμορφη και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα και ταυτόχρονα ισχυρή αντιγηραντική προστασία, η NIVEA συστήνει τη νέα της καινοτομία, το NIVEA CELLULAR HYALURON FILLER 3 σε 1 CUSHION. Με υαλουρουνικό οξύ για 24ωρη ενυδάτωση και διακριτική κάλυψη για φυσικό τόνο στην επιδερμίδα! Πρόκειται για ένα προϊόν ομορφιάς σε μορφή cushion με αντιγηραντική δράση, που χαρίζει υπέροχη νεανική λάμψη και την αίσθηση μίας αναζωογονημένης και υγιούς επιδερμίδα ενός ξεκούραστου προσώπου.

CUSHION: Το νέο μεγάλο beauty trend

Το cushion, το σπογγοειδές «μαξιλαράκι» με το λεπτόρρευστο υγρό κάλυψης, που έρχεται σε compact συσκευασία, είναι το νέο μεγάλο beauty trend που έχει κατακλύσει τον κόσμο ομορφιάς! Χωρίς αμφιβολία, είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν και εσένα να λατρέψεις το cushion. H ανάλαφρη υφή και αίσθηση ενυδάτωσης σε μία πανεύκολη εφαρμογή από το ενσωματωμένο «μαξιλαράκι» στην επιδερμίδα του προσώπου. Παράλληλα, η επαναστατική αυτή σύνθεση προσαρμόζεται στο φυσικό χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα το cushion να αποτελεί πλέον ένα αγαπημένο προϊόν ομορφιάς, χάρη στο οποίο η επιδερμίδα μας αποκτά μία διακριτική και φυσική φωτεινότητα και μακροχρόνια δείχνει και πιο νέα!

NIVEA CELLULAR HYALURON FILLER 3 σε 1 CUSHION: Η νέα καινοτομία της NIVEA για λεία, ενυδατωμένη επιδερμίδα και νεανική λάμψη

H NIVEA ανέπτυξε μία νέα καινοτόμο σύνθεση, που χαρίζει ταυτόχρονα ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία. Το νέο NIVEA CELLULAR HYALURON FILLER 3 σε 1 CUSHION είναι ένα cushion προϊόν ομορφιάς με ισχυρή αντιγηραντική δράση. Η επαναστατική του σύνθεση βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την δομή και σύσταση της επιδερμίδας, ενώ είναι εμπλουτισμένη με ενεργά αντιγηραντικά συστατικά. Η περιποιητική του σύνθεση μειώνει αισθητά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες του προσώπου και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, που διαρκεί 24 ώρες, επιτυγχάνοντας έτσι με κάθε εφαρμογή, μία μοναδική αίσθηση και όψη φρεσκάδας. Επιπλέον, το νέο προϊόν παρέχει αντηλιακή προστασία με SPF15 για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης από την έκθεση στον ήλιο. Περιέχει μικροσφαιρίδια χρώματος που προσφέρουν διακριτική κάλυψη και αναμειγνύονται με το φυσικό τόνο της επιδερμίδας. Καλύπτει έτσι τις ατέλειες και χαρίζει άμεσα μία λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, το νέο NIVEA CELLULAR HYALURON FILLER 3 σε 1 CUSHION διατίθεται σε μία πρακτική compact συσκευασία, που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι: ένα μικρό σπογγοειδές «μαξιλαράκι» εμποτισμένο με το λεπτόρευστο υγρό κάλυψης, ένα ειδικό σφουγγαράκι που απορροφά την ποσότητα του χρειάζεται, την οποία και εφαρμόζεις ταμποναριστά στο πρόσωπό σου, και έναν καθρέπτη που θα σε βοηθήσει στην σωστή εφαρμογή. Το νέο προϊόν είναι ιδιαίτερα χρηστικό καθώς μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου, μέσα στη τσάντα σου, και να το χρησιμοποιήσεις, οπουδήποτε, όποια ώρα και αν χρειαστείς ένα «φρεσκάρισμα» με μία μόνο κίνηση.

Το NIVEA CELLULAR HYALURON FILLER 3 σε 1 CUSHION κυκλοφορεί σε δύο χρωματικούς τόνους: Light και Medium.

Διακριτική κάλυψη, φυσικό αποτέλεσμα και προστασία κατά των σημαδιών του χρόνου, έρχονται όλα σε ένα εξαιρετικά εύκολο στη χρήση προϊόν ομορφιάς που θα σας συναρπάσει! 

Παρακάτω ακολουθούν οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης του προϊόντος*:
NIVEA CELLULAR HYALURON FILLER 3 σε 1 CUSHION 17,99€

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου