Skip to main content

MARKET

Ο Καραμολέγκος και ο Άκης Πετρετζίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους

To πιο fun παιχνίδι μαγειρικής!



O Καραμολέγκος, η αγαπημένη εταιρεία αρτοσκευασμάτων και ο ταλαντούχος σεφ Άκης Πετρετζίκης,  σας καλωσορίζουν στο πρώτο online παιχνίδι μαγειρικής, το “Bread Battles”! 

Από την 1η Οκτωβρίου και για 3 εβδομάδες, ο Άκης Πετρετζίκης προσκαλεί τους Instagramers, με όπλο τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους,  να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό διαγωνισμό με 5 προϊόντα της Καραμολέγκος: Σταρένιο Τοστ, Chia, Burger, Ψίχα Τοστ και Ζέας. Η διαδικασία απλή: αφού επισκεφθούν το site www.breadbattles.gr και ενημερωθούν για τα 5 video challenges επιλέγουν το αγαπημένο τους ψωμί φτιάχνοντας μία μοναδική συνταγή. Στη συνέχεια ανεβάζουν τη συνταγή τους μαζί με τη φωτογραφία τους προσθέτοντας το #breadbattes και το # με το προϊόν που χρησιμοποίησαν.

Στο τέλος Οκτωβρίου,  ο Άκης Πετρετζίκης θα επιλέξει τα δύο καλύτερα πιάτα από κάθε Challenge με κριτήριο τη δημιουργική αξιοποίηση του ψωμιού στη συνταγή και την παρουσίαση του πιάτου, ενώ θα ακολουθήσει poll στο Instagram, με τον κόσμο να επιλέγει ποιο από τα δύο θα προκριθεί στο μεγάλο τελικό τον Νοέμβριο. Εκεί, οι 5 φιναλίστ , παρουσία κοινού, θα μαγειρέψουν μπροστά στο διάσημο σεφ προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Bread Battles.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα απολαυστικό ταξίδι γευσιγνωσίας στο εξωτερικό, ενώ οι 5 διαγωνιζόμενοι του τελικού θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή 200 ευρώ από το e-shop του ‘Άκη Πετρετζίκη.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιστοσελίδα: www.breadbattles.gr
@karamolegos_bakery 
@akis_petretzikis
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.