Skip to main content

MARKET

Media Strom: Μοναδική Ελληνική Παρουσία στο Πανευρωπαικό Συνέδριο του European Bedding Industry Association (E.B.I.A.)

Η μοναδική ελληνική εταιρεία στρωματοποιίας που είναι μέλος του Ε.Β.Ι.Α., έδωσε δυναμικό παρόν στο ετήσιο συνέδριο του πανευρωπαϊκού οργανισμού, στη χώρα μας.  



 Για 19η χρονιά ο Ε.Β.Ι.Α. (European Bedding Industry Association), οργανισμός που αντιπροσωπεύει τον κλάδο της στρωματοποιίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οργάνωσε το ετήσιο συνέδριό του, το οποίο έλαβε χώρα για πρώτη φορά στη χώρα μας. Η Media Strom, ως η μοναδική ελληνική στρωματοποιία που είναι μέλος του E.B.I.A, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής τόσο των συμμετεχόντων όσο και των μέσων που παρακολούθησαν τις εργασίες του διήμερου συνεδρίου. 

Στο πλαίσιο τη διοργάνωσης, οι σύνεδροι αντάλλαξαν απόψεις γύρω από όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως οι νέες αναδυόμενες τάσεις στον τομέα των πρώτων υλών, αλλά και τις τεχνολογικές εξελίξεις στο τμήμα των παραγωγικών μεθόδων, οι οποίες στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των φυσικών πόρων. Επιπλέον, συζητήθηκαν στρατηγικές για την περαιτέρω ανάπτυξη των καταναλωτικών μαρκών στην βιομηχανία, αλλά και οι τελευταίες επιστημονικές έρευνες γύρω από τον ύπνο και τη βελτίωσή της ποιότητας του.

mediastrom_keimeno.jpg

Ο Ε.Β.Ι.Α. ιδρύθηκε το 2000 και συμπεριλαμβάνει 140 μεγάλες εταιρείες από όλη την Ευρώπη, που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και πώληση ειδών κλινών/ στρωμάτων με τα στρώματα αποτελούν την κυριότερη προϊοντική κατηγορία. Ο βασικός στόχος του οργανισμού είναι κοινή και διαρκής αναζήτηση τάσεων, μεθόδων και πρώτων υλών που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία του καταναλωτή. 

Με αφορμή την ευκαιρία της διεξαγωγής του Συνεδρίου στην Αθήνα, η Media Strom προσκάλεσε όλους τους συμμετέχοντες να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επίσκεψη αποτέλεσε το κεντρικό σημείο αναφοράς της διημερίδας, καθώς ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία τα μέλη του Ε.Β.Ι.Α. επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις χώρας-μέλους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν γύρω από την 50ετή ιστορία της Media Strom, την ηγετική της παρουσία στην εγχώρια αγορά αλλά και να ξεναγηθούν εκτενώς στις εγκαταστάσεις της, παρακολουθώντας από κοντά την διαδικασία παραγωγής, από την αρχή έως το τελικό προϊόν. Η επίσκεψη απέσπασε εξαιρετικά θετικές αντιδράσεις από τους συμμετέχοντες τόσο για τους χώρους της Media Strom όσο και για τις ευκαιρίες συνεργασίας που προέκυψαν ως αποτέλεσμα της συνάντησης.

mediastrom_keimeno1.jpg

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Γιώργος Ι. Νιάρχος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Media Strom, δήλωσε: «Είμαστε όλοι υπερήφανοι στη Media Strom τόσο για την συμμετοχή μας στον Ε.Β.Ι.Α., ως η μοναδική ελληνική στρωματοποιία-μέλος του οργανισμού, αλλά και για την ευκαιρία που είχαμε αυτή τη χρονιά, φιλοξενώντας την εκδήλωση στη χώρα μας, να αναδείξουμε τόσο την δική μας τεχνική αρτιότητα στον τομέα, αλλά παράλληλα και να ανταλλάξουμε τεχνογνωσία και να μοιραστούμε τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Για εμάς η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε επιπλέον μια ευκαιρία παρουσίασης των πραγματικών δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό το συνέδριο μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την επέκταση τόσο των δικών μας δραστηριοτήτων μέσω πιθανών συνεργιών αλλά και για τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, οι οποίες θα συμβάλλουν θετικά στην οικονομία της χώρα.» 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό