Skip to main content

MARKET

Ο Γιώργος Καπουτζίδης άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Μουσική και πολλές εκπλήξεις έφεραν τη μαγεία των Χριστουγέννων πιο κοντά!



Το πιο μαγικό Christmas Festival της πόλης είναι γεγονός! Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το μοναδικό Γιώργο Καπουτζίδη. Μουσική, δράσεις για όλη την οικογένεια και πολλές εκπλήξεις έφεραν τη μαγεία των Χριστουγέννων λίγο πιο κοντά. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Δέσποινα Καμπούρη, Ελένη Τσολάκη, Λάουρα Νάργες, Ελιάνα Χρυσικοπούλου & Δώρα Κατσικογιάννη που έζησαν το λαμπερό θέαμα από κοντά.

McArthurGlen_Xmas3.jpg

Το σήμα για την έναρξη του show, έδωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας με αγαπημένους γιορτινούς ρυθμούς, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν ο Γιώργος τραγούδησε μαζί με τον Αδάμ Τσαρούχη και τη μπάντα του που ανέβασαν τη διάθεση με jazz ρυθμούς. Η αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του δέντρου ολοκληρώθηκε με ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων που καθήλωσαν το κοινό και την ατμόσφαιρα ηλέκτρισαν οι DuoViolins με διασκευές γνωστών επιτυχιών.

Η γιορτή είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι με μουσική, διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά, Χριστουγεννιάτικο face painting και ένα θεαματικό Bubble show parade που δημιουργήσαν μια απόλυτα Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο πανέμορφα στολισμένο εκπτωτικό χωριό.

McArthurGlen_Xmas4.jpg

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σήμανε την έναρξη της εορταστικής περιόδου για το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, τον απόλυτο προορισμό shopping για μοναδικά δώρα για εμάς και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα για τα φετινά Χριστούγεννα. Ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο στεφάνι στον 1ο όροφο μας περιμένει να βγάλουμε τις πιο γιορτινές φωτογραφίες και να τις μοιραστούμε με τους φίλους μας!

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30