Skip to main content

MARKET

Yellies! Το νέο παιχνίδι που κάνει αίσθηση σε όλο τον κόσμο!

Οι μικρές αραχνούλες Yellies είναι εδώ  για να ταράξουν την καθημερινότητά σας με μοναδικές διασκεδαστικές εμπειρίες



Τα Yellies είναι τα πιο χαριτωμένα, χνουδωτά κατοικίδια που ανταποκρίνονται στη φωνή σας! Με πωλήσεις ρεκόρ σε ένα μόνο βράδυ στις ΗΠΑ, τα Yellies είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα για να τρελάνουν όλους όσους παίξουν μαζί τους! Μιλήστε τους, φωνάξτε τους, τραγουδήστε τους, χτυπήστε παλαμάκια ή βάλτε τους μουσική και δείτε τα να κινούνται. Όσο πιο δυνατά μιλάτε τόσο πιο γρήγορα κινούνται!  

Οι αραχνούλες Yellies είναι εξαιρετικές για να κάνετε φάρσα στα παιδιά σας ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς όσο τους φωνάζουν, τόσο αυτές θα κινούνται! 

Yellies2.jpg 

Κάθε κατοικίδιο Yellies έχει τη δική του μοναδική εμφάνιση και προσωπικότητα! Το καθένα έχει διαφορετικό χρώμα, έχει διαφορετικό μοτίβο κίνησης και φωτίζει στο σκοτάδι. Επίσης, αν δεν ακούσει κάτι για μερικά δευτερόλεπτα θα κινηθεί από μόνο του να σου θυμίσει ότι είναι εκεί!

Γνωρίστε κι εσείς τους Bo Dangles, Klutzers, Toofy Spooder, Fluefferpuff, Harry Scoots και Peeks! Σύλλεξε τα όλα! Ιδανικές για παιδιά άνω των 5 ετών, και όχι μόνο!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Βρείτε κι εσείς τα αγαπημένα σας Yellies! 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα