Skip to main content

MARKET

Το Chivas συνεργάζεται με τον Σωτήρη Κοντιζά, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας "Success Is A Blend"

Ο διάσημος chef έρχεται να αναδείξει το μήνυμα της καμπάνιας με την πολύπλευρη προσωπικότητά του




Το Chivas λανσάρει τη νέα του καμπάνια “Success Ιs Α Blend”, πρεσβεύοντας ότι είναι καλύτερο να συνδυάζεις πολλά. Κι αυτό ισχύει τόσο στη ζωή όσο και στο σκωτσέζικο whisky. Με άλλα λόγια, ο ιδανικός συνδυασμός πολλών διαφορετικών στοιχείων είναι αυτός που φέρνει την επιτυχία. Όπως το Chivas, που από το 1801 μέχρι και σήμερα, δημιουργεί το δικό του μοναδικό blend συνδυάζοντας τα καλύτερα malt και grain whiskies, έτσι και ο καθένας από εμάς είναι ξεχωριστός, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που τον διακρίνουν.

Αυτό είναι το θέμα της νέας, παγκόσμιας καμπάνιας του Chivas “Success Ιs Α Blend”, που στην Ελλάδα ενσαρκώνει ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

Ο διάσημος chef έρχεται να αναδείξει το μήνυμα της καμπάνιας με την πολύπλευρη προσωπικότητά του. Με καταγωγή αλλά και βιώματα τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ιαπωνία, αποτελεί και ο ίδιος ένα εξαιρετικό blend. Δούλευε ως τραπεζικός υπάλληλος, μέχρι που ακολούθησε  το όνειρό του και αφιερώθηκε στη μαγειρική. Είναι ένας αυστηρός κριτής, που προσφέρει γενναιόδωρα τις συμβουλές του σε νέους chef και παράλληλα, ένας περήφανος πατέρας που λατρεύει τα comics. Ανήσυχος και τελειομανής, αναζητά την ισορροπία στον πειραματισμό, ενώ θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο σε ό,τι κάνει. 

Αυτές και άλλες πτυχές της προσωπικότητας του Σωτήρη Κοντιζά αποκαλύπτονται στη νέα καμπάνια του Chivas, με ένα εντυπωσιακό πορτραίτο στο μετρό της Αθήνας, αλλά και με videos στο διαδίκτυο. Παράλληλα το νέο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας εστιάζει στο μοναδικό blend του Chivas, που το καθιστά ένα από τα κορυφαία blended Scotch whiskies στον κόσμο.

Ο Julien Merlet, Head of Marketing της Pernod Ricard Hellas, που εκπροσωπεί το Chivas στην Ελλάδα, αναφέρει σχετικά με την καμπάνια που έρχεται να δώσει νέα διάσταση στον όρο blend: 

«Πιστεύουμε ότι η επιτυχία είναι συνδυασμός πολλών διαφορετικών πραγμάτων. Όπως ακριβώς και το Chivas που αποτελεί ένα από τα πιο πλούσια, πολυεπίπεδα και  γενναιόδωρα σκωτσέζικα whiskies χάρη στον μοναδικό συνδυασμό από τα καλύτερα malt και grain whiskies. Πιστεύουμε λοιπόν στη δύναμη του blending, τόσο στη ζωή όσο και στο σκωτσέζικο whisky. Γι’ αυτό επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τον Σωτήρη Κοντιζά: έναν αυθεντικό και χαρισματικό άνθρωπο, που έχει να επιδείξει ένα αξιοσημείωτο συνδυασμό στοιχείων, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή.»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολιάζει σχετικά με τη συνεργασία του με το Chivas: 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία – ιδιαίτερα από τη στιγμή που συμβαίνει τις ημέρες των εορτών, όταν περιμένεις τη χαρακτηριστική φιάλη του Chivas να «παίζει» παντού! 
Mε τιμά ιδιαίτερα που ένα τόσο σημαντικό και ιστορικό brand όπως το Chivas με επέλεξε για να ενσαρκώσω τη νέα του καμπάνια στην Ελλάδα.  Και πόσο μάλλον όταν η επιλογή αυτή βασίζεται στο ότι με το Chivas μοιραζόμαστε πολλά κοινά, όπως η συνέπεια και η ισορροπία. Αξίες που πιστεύουμε και υποστηρίζουμε απόλυτα, μαζί με πολλά άλλα βέβαια, γιατί τελικά…
…Success Is A Blend!»

Ανακαλύψτε λοιπόν μέσα από τη νέα καμπάνια που μοιράζονται μαζί σας το Chivas και ο Σωτήρης Κοντιζάς, γιατί η επιτυχία αποτελεί συνδυασμό πολλών πραγμάτων. Στη ζωή, αλλά και στο σκωτσέζικο whisky.

Απολαύστε το πρώτο video της καμπάνιας εδώ:


 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Chivas Regal, επισκεφθείτε τη Facebook σελίδα https://www.facebook.com/chivasgreece ή το www.chivas.com 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.