Skip to main content

MARKET

Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen: Χριστουγεννιάτικο shopping για όλη την οικογένεια στον απόλυτο προορισμό για βόλτα και διασκέδαση

Απολαύστε τη γιορτινή βόλτα σας με επιλογές για μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα



Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, και φέτος τα Χριστούγεννα, μας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία Χριστουγεννιάτικου shopping για όλη την οικογένεια με επιλογές για μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έως και 70% πιο φθηνά σε όλα τα αγαπημένα designer brands.

Κι οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, για όλο τον Δεκέμβρη, οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν δημιουργικά στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, που θα είναι διαθέσιμο από τις 11.00 έως τις 15.00 κάθε Σάββατο και Κυριακή που είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα αλλά και τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον 1ο όροφο του εκπτωτικού χωριού. Η ομάδα του My Playce θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα: χειροτεχνίες με Χριστουγεννιάτικα δεντράκια με κουκουνάρια, χρώμα, πηλό και glitter, χριστουγεννιάτικες κάρτες για τους αγαπημένους μας και στολίδια για το έλατό μας θα δώσουν γιορτινή λάμψη στις οικογενειακές βόλτες στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Απολαύστε τη γιορτινή βόλτα σας και φυσικά μην ξεχάσετε να βγάλετε τη γιορτινή σας selfie στο θεαματικό χριστουγεννιάτικο στεφάνι αλλά και τα χριστουγεννιάτικα παγκάκια που βρίσκονται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου και να μοιραστείτε τις πιο όμορφες γιορτινές στιγμές με τους αγαπημένους σας!

@mcarthurglenathens #mcarthurglenathens

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024