Skip to main content

MARKET

Προστάτευσε τα μάτια των παιδιών και τα δικά σου με Ki ET LΑ Screen!

Τα γυαλιά οθόνης που ήρθαν στο www.mysunshine.gr για να προστατεύσουν τα μάτια μας από την επικίνδυνη ακτινοβολία των οθονών και με κάθε αγορά ενισχύουν την Κιβωτό Του Κόσμου



Η Ki ET LA βάζει τα γυαλιά σε Παιδιά, Γονείς και Ενήλικες, για καλό σκοπό…στοχεύοντας στην απόλυτη προστασία των ματιών από το τεχνητό μπλε φως που εκπέμπουν οι επίπεδες οθόνες (τηλεόραση, υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ κ.ο.κ.) ενώ παράλληλα στηρίζει την Κιβωτό Του Κόσμου μέσα από το mysunshine.gr! Βάλτε στην καθημερινότητά τη δική σας, των παιδιών σας και των αγαπημένων σας τα γυαλιά οθόνης Ki ET LA screen, προστατέψτε τα μάτια σας από τις βλαβερές επιπτώσεις της μπλε ακτινοβολίας των οθονών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες βλάβες όπως διαταραχές στον ύπνο, θολή όραση, τσούξιμο στα μάτια και πονοκέφαλο ενώ με κάθε αγορά* ενός ζευγαριού Ki ET LA screen, προσφέρετε 1 ευρώ στην Κιβωτό Του Κόσμου! *Ισχύει για αγορές μέσα από το mysunshine.gr έως τις 30 Απριλίου 2019. 

Kietla_2.jpg 

Ki ET LA screen για παιδιά 
Τα παιδιά περνούν 3 ώρες κατά μέσο όρο μπροστά σε μία οθόνη κινητού, τάμπλετ, υπολογιστή, τηλεόραση, κοσνσόλα παιχνιδιών κ.ο.κ. γεγονός που συμβάλει σε διάφορες βλάβες για την υγεία τη δική τους και των ματιών τους. Για τον λόγο αυτό η Ki ET LA δημιούργησε τα CraZyg-Zag Screen - unisex γυαλιά οθόνης σε 3 μοντέρνα χρώματα - για την απόλυτη προστασία των ματιών από την ακτινοβολία των οθονών. Σχεδιασμένα για παιδιά που είναι διαρκώς σε κίνηση, Ki ET LA screen είναι ελαφριά, ανθεκτικά και κατασκευασμένα από εύκαμπτα υλικά, ιδανικά για τους έντονους ρυθμούς τους. Απευθύνονται σε ηλικίες  6-12 ετών.  

Kietla_3.jpg 

Ki ET LA screen για ενήλικες 
Για ενήλικες που περνούν πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη, τα unisex γυαλιά Ki ET LA screen έρχονται να δώσουν την απόλυτη προστασία, αφού το ειδικό τους φίλτρο μπλοκάρει το 50% του Βlue light! Ανακαλύψτε 3 μοναδικές αποχρώσεις  γυαλιών οθόνης με βραχίονες από εύκαμπτο υλικό και σύνδεση Zig Zag για να κινούνται προς κάθε κατεύθυνση! 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος A-Playwww.a-play.gr │Αμφιπόλεως 11, 11855 Αθήνα - τηλ. 210 3422583
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός