Skip to main content

MARKET

H Vichy υπερήφανος Χρυσός Χορηγός της ομάδας 7SUMMITS

Η Βανέσα Αρχοντίδου & η Χριστίνα Φλαμπούρη ετοιμάζονται να κατακτήσουν το Έβερεστ!



vichy_kath.jpgΗ ομάδα 7 Summits είναι η Βανέσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη, δύο συνηθισμένες γυναίκες με ένα …ασυνήθιστο όνειρο. Έχουν βάλει στόχο να vα υψώσουν την ελληνική σημαία στις υψηλότερες κορυφές των ηπείρων του κόσμου, ενώ με τη δράση τους “a woman can be…” φιλοδοξούν να κάνουν τη διαφορά και να εμπνεύσουν και άλλες γυναίκες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους . Έχοντας κατακτήσει 5 από τις 7 κορυφές των ηπείρων του κόσμου στην Αφρική, τη Νότια και Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ωκεανία, η Βανέσα και η Χριστίνα είναι έτοιμες να επιχειρήσουν την άνοιξη την ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή της Ασίας και του κόσμου, το Έβερεστ! «Ακολουθούμε τα όνειρα μας και θέλουμε κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου ή ηλικίας να κάνει το ίδιο!» δηλώνουν χαρακτηριστικά.

Υπερήφανος χορηγός στο όνειρό τους, η Vichy που εδώ και 86 χρόνια βρίσκεται στην υπηρεσία των γυναικών και στην κορυφή των προτιμήσεών τους προσφέροντας καινοτόμα δερμοκαλλυντικά προϊόντα. Με βασικό ενεργό συστατικό το ιαματικό μεταλλικό νερό που γεννιέται στα ηφαίστεια της Γαλλίας, τα προϊόντα Vichy είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι χάρη στις ιδιότητές και στις καινοτόμες συνθέσεις τους ενισχύουν, εξισορροπούν και αναπλάθουν την επιδερμίδα αναδεικνύοντας τη ξεχωριστή ομορφιά της κάθε γυναίκας.

Vichy & “A woman can be...» μια συνεργασία, μια διαφορετική οπτική, μια πρόκληση αρκεί για να επηρεάσει τη ζωή. Η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να ονειρεύεται, να δημιουργεί να εξελίσσεται και να στοχεύει ψηλά.  «Το όραμα της Βανέσας & της Χριστίνας για την κορυφή μας συγκινεί πολύ! Η πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν το “a woman can be…”, μία αφετηρία εκπλήρωσης ονείρων για όλες τις γυναίκες, μας εμπνέει! Επιθυμία μας είναι, η Vichy να τις συνοδεύσει σε αυτό το υπέροχο ταξίδι και να τις διευκολύνει στη πορεία τους. Στις προκλητικές συνθήκες που θα βιώσουν,  η ενυδάτωση και η αντηλιακή προστασία είναι περισσότερο από απαραίτητες για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων περιβαλλοντικών επιθέσεων. Στόχος μας η πρόληψη αλλά και η ανακούφιση της επιδερμίδας τους. Η δύναμη της φύσης εμπνέει τη Βανέσα και τη Χριστίνα. Η δύναμη της φύσης είναι στην καρδιά των προϊόντων Vichy» υπογράμμισε η Mαργαρίτα Βενάρδου, Marketing Manager  της Vichy.

Τα προϊόντα Vichy που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια των αθλητριών είναι:

Mineral 89 
Μοναδικός συνδυασμός Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy, για 1η φορά σε συγκέντρωση 89%, σε συνδυασμό με Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης. Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις αέρας, ψύχος, άγχος και κούραση. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη & τονωμένη 

Ideal Soleil κατά των ρυτίδων: αντηλιακή και αντιοξειδωτική φροντίδα με SPF 50 
Εμπλουτισμένο με μαύρο τσάι για να καταπολεμήσει τα σημάδια γήρανσης και να βελτιώσει την λάμψη της επιδερμίδας. Η σύνθεσή του  περιέχει Camu Camu και είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, για αντιοξειδωτική δράση και προστασία ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες. Σε μια υφή που απορροφάται άμεσα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Υποαλλεργικό και κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα

www.vichygreece.gr
#vichygreece
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.