Skip to main content

MARKET

O Jamel Shabazz φωτογραφίζει τη νέα καμπάνια SS19 της LEE JEANS®, BACK TO TODAY

Γιορτάζοντας 130 χρόνια denim υπεροχής, η Lee Jeans® παρουσιάζει την καλοκαιρινή της καμπάνια σε συνεργασία με τον θρυλικό, streetstyle φωτογράφο Jamel Shabazz




LEE80S1.jpgΗ Lee Jeans® ανατρέχει στα αρχεία της και γι’ αυτή τη σεζόν μας παρουσιάζει τις hip-hop επιρροές της σε πρώτο πλάνο! Ανακαλύπτει old school κομμάτια και τα επαναφέρει στο σήμερα. Το brand εντάσσει στο δυναμικό του τον πρωτοπόρο φωτογράφο Jamel Shabazz με σκοπό να δώσει ζωή στη νέα συλλογή και να αποτυπώσει τη δική της ιστορία!
Έχοντας αιχμαλωτίσει τις πιο δυνατές στιγμές από τη γέννηση της hip-hop σκηνής μέχρι και σήμερα, ο καλλιτέχνης που έχει προσδιορίσει αυτή την γενιά, ταξιδεύει τη Lee πίσω στο χρόνο και στη Νέα Υόρκη. Χρησιμοποιεί τους ίδιους δρόμους και γειτονιές που βλέπουμε και στο άλμπουμ του, Back in the Days.
Εκτός από τα μοντέλα, στην καμπάνια λαμβάνουν μέρος φίλοι του Jamel Shabazz, street-casting Νεοϋορκέζοι, με αισθητική φανερά επηρεασμένη από τη hip-hop κουλτούρα.
Μεταξύ αυτών των street-cast stars βρίσκονται οι Kool-Out-K (@koolout_k) και DJ Lee Rock (@leerock_starski), των οποίων η πραγματική αγάπη για τα '80s, τους καθιστά local heroes και πηγή διεθνούς, sartorial έμπνευσης.
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Lee Jeans® και του Jamel Shabazz είναι η κυκλοφορία του Back to Today, σε ένα limited-edition άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο.
Γιορτάζοντας την επαναφορά του 80s hip-hop style, αυτό το αφιέρωμα στο βιβλίο Black in the Days, θα περιέχει τις καλύτερες φωτογραφίες από την SS19 καμπάνια της Lee.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BACK IN THE DAY ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ LEE®

LEE80S3.jpgΑναζητώντας το denim brand που συνδέεται με τη hip-hop αισθητική των ‘80s, βλέπουμε τη Lee® να κατέχει τα ηνία. B-boys και b-girls φορούσαν μία urban στολή, Lee® jeans σε ίσια γραμμή, Adidas Superstars, Kangol bucket καπέλα, Cazal γυαλιά ηλίου και Lee® Rider jackets. Οι RUN DMC, LL Cool J και Grandmaster Flash ραπάρουν για τη Lee®, ενώ graffiti artists και street kids αναφέρουν το brand με περηφάνια. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν πως τα Lee Jeans® ήταν αδιαμφισβήτητα τα πιο πολυπόθητα παντελόνια στους δρόμους.

About Lee Jeans®

Μετρώντας σχεδόν 130 χρόνια ιστορίας, το θρυλικό denim brand Lee® είναι αναγνωρισμένο ως ένας από τους ιδρυτές του σύγχρονου denim κινήματος. Ένα από τα πρώτα denim brands παγκοσμίως, που δεν έχει επιτρέψει ποτέ στην πλούσια ιστορία του να το επισκιάσει, αλλά αντιθέτως, σε συνδυασμό με το πνεύμα της καινοτομίας που το διακατέχει και το σεβασμό στην παράδοση, συνεχίζει να διαμορφώνει τάσεις, και εμπνέεται από τα ρούχα εργασίας, μετατρέποντάς τα σε κάτι εντελώς μοντέρνο και σύγχρονο.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου