Skip to main content

MARKET

20ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου με τη στήριξη της Nova

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Nova συνεργάζεται με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών υποστηρίζοντας το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και αποδεικνύοντας, για άλλη μία φορά, τη στρατηγική της δέσμευση στην προώθηση σημαντικών πολιτιστικών δράσεων στη χώρα μας, που σχετίζονται με την κινηματογραφική δημιουργία



Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές διοργανώσεις σε ό,τι αφορά την εκπροσώπηση του γαλλικού και γαλλόφωνου κινηματογράφου, αλλά και γενικότερα της γαλλικής κουλτούρας στη χώρα μας. Η Nova συνεργάζεται με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών για την προβολή του Φεστιβάλ ως Χορηγός Επικοινωνίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ φέτος ήταν η δεύτερη χρονιά που συμμετείχε στο Φεστιβάλ και ως Χορηγός Βραβείου Κριτικής Επιτροπής, στηρίζοντας, παράλληλα, επικοινωνιακά την ταινία που βραβεύτηκε μέσα από τα κανάλια Novacinema. Το Βραβείο Κριτικής Επιτροπής απονεμήθηκε στην ταινία «Μητρικό Ένστικτο» (Duelles) του Olivier Masset-Depasse.

FestivalGallofonouKinim_2.jpg 

Στο πλαίσιο της λαμπρής τελετής λήξης, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας, η κ. Αγάπη Κεφαλογιάννη, Programming Senior Manager της Forthnet, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για 4η συνεχόμενη χρονιά είμαστε στο πλευρό του Γαλλόφωνου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ενώ για 2η φορά φέτος είμαστε Χορηγός Βραβείου Κριτικής Επιτροπής. Η παρουσία μας εδώ σε αυτό το υπέροχο φεστιβάλ που φέτος συμπληρώνει τα 20 χρόνια του, αποδεικνύει τη συνεχόμενη στήριξη της Nova στον κινηματογράφο και ειδικότερα σε κινηματογραφικές διοργανώσεις κύρους που διεξάγονται στη χώρα μας. Η συνεργασία μας με το  Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων της εταιρείας μας για τη στήριξη του Πολιτισμού. Στη Nova έχουμε δημιουργήσει την ειδική ζώνη «Σινεμά του Κόσμου», που προβάλλει κάθε εβδομάδα στα κανάλια Novacinema επιλογές από τις καλύτερες ευρωπαϊκές και όχι μόνο ταινίες, με ιδιαίτερη έμφαση στο Γαλλικό Σινεμά. Γιατί στη Nova αγαπάμε το Γαλλικό Σινεμά. Η στήριξη του ευρωπαϊκού κινηματογράφου αποτελεί άλλωστε για εμάς στρατηγική επιλογή»

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»