Skip to main content

MARKET

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ και με τα MISKO Ολικής Άλεσης!

Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα μας παρουσιάζει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια για τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης που είναι και αυτά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εδώ για να γεμίζουν το πιάτο σας ΧΑΡΑ!



Η ταινία η οποία βρίσκεται ήδη στον αέρα, βασίζεται σε απλές περιστάσεις της καθημερινότητας οι οποίες μετατρέπονται σε «μεγαλειώδεις» για τους πρωταγωνιστές της με μία μόνο μπουκιά από τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης. Γιατί τα MISKO Ολικής Άλεσης, πιο νόστιμα από ποτέ, εκτός από τη θρεπτική αξία, μας προσφέρουν και την απαραίτητη νότα απόλαυσης σε όλες αυτές τις μικρές ή μεγάλες στιγμές με τους αγαπημένους μας.

MISKO_Olikis_2.jpg
 
Στιγμές όπως «η γεύση της νίκης» που δίνουν τα MISKO Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης στο μικρό πρωταγωνιστή, που απολαμβάνοντάς τα νιώθει τη γλυκιά γεύση της επιτυχίας στο στόμα του, ή στιγμές που ακόμα και ο πιο απαιτητικός ουρανίσκος παραδίδεται στη μαγεία της απόλαυσης, μπροστά σε μια λαχταριστή γαριδομακαρονάδα με MISKO Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης. 

MISKO_Olikis_3.jpg

Την επιμέλεια και τη δημιουργία της νέας διαφημιστικής ταινίας υπογράφει η Soho Square Athens, την σκηνοθεσία της ο Βασίλης Μπουραντάς και την παραγωγή η Foss Production. Το εξαιρετικό up tempo τραγούδι που μας γεμίζει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ γράφτηκε αποκλειστικά για τη νέα ταινία της MISKO, ονομάζεται Daydreaming και είναι σε σύνθεση και παραγωγή της Rabbeats, ενώ τους στίχους και τα φωνητικά τα έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Αρώνης.

MISKO_Olikis_4.jpg
 
Απολαύστε τη νέα ταινία των ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης και γεμίστε….
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ!

                        
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear