Skip to main content

MARKET

Το πραγματικό Party γίνεται πάντα στην κουζίνα!

Τι είναι αυτό που μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και την πιο βαρετή δεξίωση στο πιο συναρπαστικό Party; Μα φυσικά ένα πιάτο ζυμαρικών Barilla! 



Αυτό είναι το μήνυμα της νέας παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας της Barilla, που βγήκε στον αέρα την Κυριακή 05 Μαΐου και μας παρουσιάζει για άλλη μία φορά το δίδυμο Roger Federer – Davide Oldani με επίτιμη προσκεκλημένη αυτή τη φορά στο πιο απρόσμενο Party την παγκόσμια πρωταθλήτρια slalom στο Αλπικό σκι, Mikaela Shiffrin.

BARILLA1.jpg

Το σκηνικό είναι στημένο σε μια υπέροχη βίλα του 18ου αιώνα όπου διοργανώνεται μία επίσημη,  αλλά κάπως βαρετή εκδήλωση με υψηλούς προσκεκλημένους. Όταν ο Roger Federer μπαίνει στην αίθουσα υποδοχής αντιλαμβάνεται ότι η ατμόσφαιρα δεν είναι και τόσο συναρπαστική, όπως φαίνεται και από τα βλέμματα που ανταλλάσσει με την φίλη και επίσης πρωταθλήτρια, Mikaela Shiffrin. 

Barilla2.jpg

Ο Ελβετός τενίστας κοιτάει στη συνέχεια στην κουζίνα, όπου βρίσκει τον master της γαστρονομίας και δάσκαλό του Davide Oldani και αποφασίζει να βγάλει το δυνατό του χαρτί: ένα πακέτο Barilla Spaghetti N.5, για να αρχίσει το πραγματικό Party. Έτσι μεταφέρονται όλοι στο αυθεντικό, χαλαρό και μη συμβατικό σκηνικό της κουζίνας που όπως συμβαίνει στη μεσογειακή παράδοση είναι η καρδιά και η ψυχή κάθε Party. Με αυτόν τον τρόπο όλοι συμμετέχουν στην προετοιμασία της συνταγής με Spaghetti υπό τους ήχους της μουσικής από το δικό μας συρτάκι, το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της μεσογειακής μουσικής κουλτούρας . Όταν τo πιάτο είναι έτοιμο και περνά και την τελική δοκιμή και «έγκριση» από τους παρευρισκόμενους, ο Roger Federer δίνει το έναυσμα: Buon Appetito!

BARILLA4.jpg

Το πιάτο με το οποίο το δίδυμο Federer – Oldani μαγεύουν γευστικά τους καλεσμένους του Party είναι Spaghetti με κάπαρη, ελιές, ντομάτες και… αγριοράπανο. Η συνταγή της διαφήμισης είναι ένας πραγματικός εορτασμός της απλότητας και των βασικών συστατικών που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα καθώς συνδυάζονται με τα ζυμαρικά Barilla σε ένα τέλειο «πάντρεμα» γεύσεων. Σαν επιστέγασμα της απλότητας και της αξεπέραστης νοστιμιάς αυτής της συνταγής προστίθενται από πάνω τηγανητά Barilla Spaghetti για να δώσουν μία διαφορετική πινελιά στο πιάτο.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας για ΤΟ Party αποτελείται από τον μεγαλύτερο παίκτη του τένις Roger Federer, πρότυπο του στυλ και λάτρη του καλού φαγητού ο οποίος ένα χρόνο μετά από το ντεμπούτο του στην κουζίνα, δείχνει αυξανόμενη επιδεξιότητα και αυτοπεποίθηση και σε αυτό τον χώρο, τον βραβευμένο με αστέρι Michellin και δημιουργό της Cucina Pop chef Davide Oldani ο οποίος έχει πλέον αναπτύξει μια πραγματικά αξιοζήλευτη σχέση με τον αγαπημένο του μαθητή και την καταπληκτική πρωταθλήτρια του σκι Mikaela Shiffrin Τι κοινό έχουν αυτές οι διασημότητες; Το ταλέντο, την πειθαρχία, την αφοσίωση, και το πάθος για τα απλά πράγματα της ζωής, αλλά και την αγάπη τους για τα ζυμαρικά, αγαπημένο και απαραίτητο στοιχείο της διατροφής των πρωταθλητών!

Buon Appetito ώστε να αρχίσει ΤΟ Party!


 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024