Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

PETS

Αυτή η ιστοσελίδα θα σε διευκολύνει να βρεις το κατοικίδιό σου

Ανακάλυψε το πολύτιμο εργαλείο Petlocator.


Γεωργία Κοντού

Μια καινούρια, ελληνική ιστοσελίδα υπόσχεται να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες να ξαναβρούμε το ζωάκι μας σε περίπτωση που χαθεί ή, αν συναντήσουμε ένα περιπλανώμενο τετράποδο που υποψιαζόμαστε ότι προέρχεται από κάποιο σπίτι, να εντοπίσουμε τον ιδιοκτήτη του. Ο λόγος για το www.petlocator.gr, που όπως ανακοίνωσαν οι δημιουργοί του, "προήλθε από τις αναρτήσεις πολλών ατόμων στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και γενικότερα στο διαδίκτυο που έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο".

Χρησιμοποιώντας λοιπόν την υπηρεσία των χαρτών της Google το www.petlocator.gr μας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να καταχωρήσουμε το χαμένο μας κατοικίδιο προσθέτοντας φωτογραφίες, χαρακτηριστικά, πληροφορίες επικοινωνίας και τοποθεσία του σημείου όπου χάθηκε, αλλά και να δούμε φωτογραφίες και χαρακτηριστικά όλων των κατοικιδίων που αγνοούνται στην περιοχή μας. Μπορούμε επίσης να εγγραφούμε ως εθελοντές, ορίζοντας μέχρι 3 διευθύνσεις όπου κινούμαστε τακτικά, ώστε να ενημερωνόμαστε με email για τις απώλειες και τις ευρέσεις γύρω μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε σε πρώτη φάση είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του site ώστε να δημιουργήσουμε το δικό μας προφίλ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.petlocator.gr

Διαβάστε επίσης

PETS

5 σκύλους θεραπείας για επιβάτες με προβλήματα άγχους απέκτησε το αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

Τα πέντε σκυλιά βρίσκονται στο αεροδρόμιο και με τα χάδια και τα φιλιά τους βοηθούν τους επιβάτες που δυσκολεύονται να διαχειριστούν το άγχος για την πτήση τους

PETS

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων – σώσε μια ζωή υιοθετώντας την

Το να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο ζωάκι σου προσφέρει πολλά οφέλη

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός