Απόψε (χαμο)γελάμε και είναι μεταδοτικό! - AllYou.gr

Search

Απόψε (χαμο)γελάμε και είναι μεταδοτικό!

Κι όλα θα ξεκινήσουν πάνω σε ένα λεωφορείο, το 140.

12 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορεί ο Χαχανούλης να μην ήταν ποτέ το αγαπημένο σου στρουμφάκι –γιατί το δικό του γέλιο σήμαινε τη «συμφορά» κάποιου άλλου- αλλά, όσο περνάνε τα χρόνια της κρίσης (και μη), έχεις πιάσει τον εαυτό σου να αναπολεί την ευκολία με την οποία συνήθιζε να γελάει; Αν η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι «ναι», τότε έχει έρθει η ώρα να κλάψεις -κι εννοούμε από τα γέλια!

Η τέλεια ευκαιρία ξεδιπλώνεται μπροστά σου σήμερα το βράδυ στην ταράτσα του Bread and Roses. Πώς το ξέρουμε; Το πρόγραμμα απόψε έχει stand-up comedy! Κι αν δε γνωρίζεις τι είναι το stand up comedy, σε ενημερώνουμε ότι πρόκειται για είναι ένα είδος σύγχρονου θεάτρου, που στοχεύει στο να κάνει τον θεατή να γελάσει με τις απίθανες (κι απ' τη ζωή βγαλμένες) ιστορίες του πρωταγωνιστή-κωμικού. 

Απόψε λοιπόν τρεις καμικάζι του γέλιου, οι Μιχάλης Μαθιουδάκης, Αριστοτέλης Ρήγας και Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, την κάνουν... ταράτσα οπλισμένοι με γερές δόσεις χιούμορ και τρέλας, με μοναδικό σκοπό να μοιραστούν μαζί μας τις μεγάλες υπαρξιακές τους ανησυχίες και απορίες όπως: τι κρύβεται πίσω από έναν μέτριο άντρα, ποιο είναι το πραγματικό τέρμα του λεωφορείου 140 και γιατί το φαγκρί (μάλλον) δεν είναι ψάρι. 

Για να ξέρεις τι σε περιμένει, σε αφήνουμε με ένα βίντεο! Τα λέμε εκεί!

pRY6SR3sRg0{/videobox}

Stand-Up Roses

Με τους: Μιχάλη Μαθιουδάκη, Αριστοτέλη Ρήγα και Βύρωνα Θεωδορόπουλο

Πού: Bread and Roses, Πανεπιστημίου 64 & Πατησίων (εντός της στοάς), τηλ. 2103802898

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: ΕλεύθερηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!