Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Πάρος, αλλιώς!

Οι Διαδρομές στη Μαρπήσσα (22-24/08) θέλουν να σου ξανασυστήσουν την Πάρο. 


Γεωργία Κοντού

Αν μπορούσα να κάνω μια σύντομη απόδραση αυτό το Σαββατοκύριακο, ο προορισμός μου θα ήταν η Πάρος, όπου από σήμερα (22/08) διοργανώνεται το φεστιβάλ Διαδρομές στη Μαρπήσσα. Πρωτοβουλία μιας ομάδας νέων ανθρώπων, άρχισε το 2011 με σκοπό, κάθε χρόνο, να φέρνει σε επαφή τον κόσμο με το αυθεντικό πρόσωπο του νησιού, μέσα από εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις φωτογραφίας. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει και συναυλίες: απόψε "Τα λουλούδια της ερήμου" (Haig Yazdjian, Θοδωρής Κοτονιάς, Μάρθα Μαυροειδή, Βαγγέλης Καρίπης, Πέτρος Βαρθακούρης και Γιάννης Κυριμκυρίδης), αύριο τους Gadjo Dilo και την Κυριακή παραδοσιακό γλέντι με τον Νίκο Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού. 

www.stimarpissa.gr

marpissa1.jpg

marpissa2.jpg

marpissa3.jpg

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα