Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Κυκλοφορεί κι... οπλοφορεί

Όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποιο σκιώδη κι επικίνδυνο εγκληματία, αλλά στο νέο συναρπαστικό βιβλίο του Jo Nesbo.


Φύλλις Νικολάου

Τα βιβλία που λατρεύεις έχουν ως κοινό άξονα το τρίπτυχο «Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας» ενώ ζεις για εκείνη τη (σχεδόν μαγική) στιγμή που η αδρεναλίνη –ίσως και η κορτιζόλη– σου χτυπάει κόκκινο και νιώθεις την αγωνία να κορυφώνεται. Αν αυτή η περιγραφή σου φαίνεται τρομακτικά οικεία, τότε ξέρουμε τι θα διαβάσεις φέτος... το φθινόπωρο! Μα φυσικά, το «Περισσότερο Αίμα», το νέο βιβλίο του βασιλιά της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας, Jo Nesbo. 

Η υπόθεση είναι (ή δεν είναι) άκρως αινιγματική: μια ηλιόλουστη νύχτα καλοκαιριού στον παγωμένο βορρά, ένας άνδρας καταφθάνει σε ένα λαπωνέζικο χωριό κουβαλώντας μια δερμάτινη τσάντα, ένα πιστόλι κι ένα τσαντάκι γεμάτο χαρτονομίσματα. Το όνομά του είναι Ουλφ. Ή μπορεί και να μην είναι. Είναι πληρωμένος δολοφόνος. Ή μπορεί και να μην είναι. Θα συναντήσει μια πανέμορφη γυναίκα που μπορεί να είναι ή να μην είναι χήρα, έναν ιεροκήρυκα που μπορεί να πιστεύει ή να μην πιστεύει στον Θεό, τον τρελό του χωριού που μπορεί να είναι ή να μην είναι διάνοια, έναν τάρανδο που μπορεί να είναι ή μην είναι καλός οιωνός. Ο Ουλφ ισχυρίζεται ότι έχει έρθει στο χωριό για κυνήγι. Όμως ούτε η σεζόν είναι σωστή, ούτε για κυνηγός μοιάζει, ούτε κουβαλάει όπλο...

Το «Περισσότερο Αίμα» αποτελεί τη συνέχεια του μπεστ σέλερ «Αίμα στο χιόνι» και κυκλοφορεί σήμερα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Εμείς το αγοράσαμε ήδη, εσύ αντέχεις να περιμένεις;

Jo Nesbo
Περισσότερο Αίμα (μετάφραση: Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη)
Εκδόσεις Μεταίχμιο
Περισσότερες πληροφορίες: www.metaixmio.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30