Δράμα, je t’aime! - AllYou.gr

Search

Δράμα, je t’aime!

Σήμερα το TV5 Monde μάς καλεί βόρεια για ένα κινηματογραφικό ταξίδι... μικρού μήκους.

17 Σεπτεμβρίου 2015

Καμιά φορά οι αποδράσεις μας εκτός των τειχών μπορεί να είναι τόσο δραματικές και συμπυκνωμένες που νιώθουμε ότι διαρκούν όσο μια ταινία μικρού μήκους! 

Για αυτό και η επόμενη απόδρασή μας μας φέρνει στη Δράμα και συγκεκριμένα στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους. Η διοργάνωση αποτελεί το σπουδαιότερο επί ελληνικού εδάφους φεστιβάλ για ταινίες μικρού μήκους και συγκεντρώνει συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Φέτος, διεξάγεται από τις 14 έως τις 19 Σεπτεμβρίου και εμείς είμαστε προσκεκλημένοι του TV5 Monde. Άλλωστε εδώ, το διεθνές δίκτυο κρατά ξεχωριστή θέση προβάλλοντας ταινίες γαλλικής... καταγωγής και απονέμοντας  το «Βραβείο Κριτικής Επιτροπής-TV5 Μοnde».

Απόψε, λοιπόν, λέμε να ακονίσουμε στα γρήγορα τα γαλλικά μας παρακολουθώντας το Talio των Bob Fokoua και Inès Djia στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ζωή Χωραφά, κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Γιώργου Χωραφά. Πέρα από ελληνογαλλική συμμαχία, η ταινία  ξεχωρίζει για την άκρως περίεργη κι αινιγματική της υπόθεσή: μια νεαρή γυναίκα και ο αγαπημένος της ετοιμάζονται να γευματίσουν όταν, ξαφνικά, όλα ανατρέπονται.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, το Talio αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη του φετινού φεστιβάλ. Εμείς, πάλι, θέλουμε να μάθουμε πώς τελειώνει και έτσι σήμερα σου κλείνουμε rendez-vous για (ένα) Δράμα!

21ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Talio

Σκηνοθεσία: Bob Fokoua & Inès Djia

Πρωταγωνιστούν οι: Zoé Corraface,Thomas Le Groignec, Agnès Mozziconacci και Adélaïde Tourneur-Lafarge

Πού: Κινηματογράφος «Ολύμπια», Ελευθερίου Βενιζέλου 118, Δράμα, τηλ. 2521037237 & 2521302809

Ώρα έναρξης: 18.00

Πληροφορίες: www.dramafilmfestival.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!