Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα ταξιδεύουμε από την Πάρνηθα ως την Νορβηγία

Με μία ενδιάμεση στάση στο 6 d.o.g.s.!


Φύλλις Νικολάου

Σου έχουμε πει ότι μας αρέσει να χορεύουμε ως τα ξημερώματα; Αν όχι, σου το λέμε τώρα και απόψε σε προσκαλούμε μαζί μας σε ένα μοναδικό live που υπόσχεται να μας κάνει να χορέψουμε όπως ο... Ζανό!

Ποιος είναι ο Ζανό; Ο Ζανό είναι βαμπίρ και πρωταγωνιστής της ταινίας «Νορβηγία», που συζητήθηκε πολύ τον περασμένο χειμώνα, αλλά πάνω από όλα του αρέσει να χορεύει. Για το λόγο αυτό άλλωστε, ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιάννης Βεσλεμές ζήτησε από το μουσικό του alter ego, τον Felizol, να συνθέσει ένα vintage σάουντρακ, για να αποτελέσει το ηχητικό τοπίο της ταινίας.

Απόψε, λοιπόν, με αφορμή την κυκλοφορία του soundtrack της ταινίας από την 6 d.o.g.s records, o Felizol παρουσιάζει για πρώτη φορά τις ηλεκτρονικές ποπ αφηγήσεις του συνοδεία ζωντανής μπάντας. Τη βραδιά θα ανοίξει το ακουστικό ντελίριο Αγόρι Γιώργος (το νέο side project των The Boy & Κτίρια Τη Νύχτα) και θα κλείσει o Felizol… στα decks αυτή την φορά!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το soundtrack της ταινίας αλλά και ο πρώτος ελληνόφωνος δίσκος του Felizol, «Πάρνηθα». 

Τι λες, θα χορέψουμε;

Felizol-Από την Πάρνηθα στη Νορβηγία

Μαζί του οι: Aγόρι Γιώργος

Πού: Gig Space, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα, τηλ.2103210510, www.sixdogs.gr

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: Ελεύθερη

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.