Σήμερα ταξιδεύουμε από την Πάρνηθα ως την Νορβηγία - AllYou.gr

Search

Σήμερα ταξιδεύουμε από την Πάρνηθα ως την Νορβηγία

Με μία ενδιάμεση στάση στο 6 d.o.g.s.!

18 Σεπτεμβρίου 2015

Σου έχουμε πει ότι μας αρέσει να χορεύουμε ως τα ξημερώματα; Αν όχι, σου το λέμε τώρα και απόψε σε προσκαλούμε μαζί μας σε ένα μοναδικό live που υπόσχεται να μας κάνει να χορέψουμε όπως ο... Ζανό!

Ποιος είναι ο Ζανό; Ο Ζανό είναι βαμπίρ και πρωταγωνιστής της ταινίας «Νορβηγία», που συζητήθηκε πολύ τον περασμένο χειμώνα, αλλά πάνω από όλα του αρέσει να χορεύει. Για το λόγο αυτό άλλωστε, ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιάννης Βεσλεμές ζήτησε από το μουσικό του alter ego, τον Felizol, να συνθέσει ένα vintage σάουντρακ, για να αποτελέσει το ηχητικό τοπίο της ταινίας.

Απόψε, λοιπόν, με αφορμή την κυκλοφορία του soundtrack της ταινίας από την 6 d.o.g.s records, o Felizol παρουσιάζει για πρώτη φορά τις ηλεκτρονικές ποπ αφηγήσεις του συνοδεία ζωντανής μπάντας. Τη βραδιά θα ανοίξει το ακουστικό ντελίριο Αγόρι Γιώργος (το νέο side project των The Boy & Κτίρια Τη Νύχτα) και θα κλείσει o Felizol… στα decks αυτή την φορά!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το soundtrack της ταινίας αλλά και ο πρώτος ελληνόφωνος δίσκος του Felizol, «Πάρνηθα». 

Τι λες, θα χορέψουμε;

Felizol-Από την Πάρνηθα στη Νορβηγία

Μαζί του οι: Aγόρι Γιώργος

Πού: Gig Space, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα, τηλ.2103210510, www.sixdogs.gr

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: ΕλεύθερηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!