Σήμερα στεκόμαστε στους αντίποδες της "αγιότητας" - AllYou.gr

Search

Σήμερα στεκόμαστε στους αντίποδες της "αγιότητας"

Σε καλωσορίζουμε στο μαγευτικό, εωσφορικό και εστέτ κόσμο του Κυρίου Δ*.

23 Σεπτεμβρίου 2015

Από μικρά παιδιά, οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, τα παραμύθια και τα κόμικ ήταν πάντα οι οι αντι-ήρωες. Και τώρα που πλέον μας γνωρίζεις πολύ καλά, ήρθε η ώρα να σε συστήσουμε στον νέο αγαπημένο μας «κακό», τον εντυπωσιακό Κύριο Δ* και, μαζί, τον δημιουργό και εμπνευστή του Άγη Πετάλα!

Απόψε, λοιπόν, σε προσκαλούμε να μας συνοδεύσεις στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του δεύτερου με τίτλο «Η Δύναμη του Κυρίου Δ*». Εκεί θα συναντήσουμε έναν κομψό κύριο με κοσμικούς τρόπους, φιλότεχνο εστέτ και οξυδερκή επενδυτή, τον εωσφορικό κύριο Δ* που καταδέχεται να επισκεφτεί μικροαστικά διαμερίσματα, ενεχυροδανειστήρια, πορνεία και ψητοπωλεία, ενώ συγχρόνως απολαμβάνει την ευγενή συζήτηση στα αριστοκρατικά σαλόνια της πιο καλόγουστης συνοικίας των Αθηνών. 

Γιατί αγαπάμε τόσο τον αμφιβόλου ηθικής κύριο Δ*; Απλά γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω του, εκείνος μένει πιστός στον εαυτό του: υπερασπίζεται τις αστικές αξίες, όπου και όποτε αυτές απειλούνται, και συντρίβει οπισθοδρομικούς μικρομαγαζάτορες, γηραλέους τζαμπατζήδες και φιλήδονους φοροφυγάδες, θέλοντας να συμβάλει στο συμμάζεμα των οικονομικών της χώρας, στην επιβράβευση του καινοτόμου πνεύματος και στο θρίαμβο της αριστείας.

Ο Κύριος Δ* όρισε ως τόπο συνάντησης τον Μωβ Σκίουρο! Μην αργήσεις: η παρέα μας εκνευρίζεται αφάνταστα με την ασυνέπεια. Τα λέμε εκεί στις 19.30 ακριβώς!

Παρουσίαση του βιβλίου «Η Δύναμη του Κυρίου Δ*»

Του Άγη Πετάλα

Πού: Μωβ Σκιούρος, Πλατεία Καρύτση 3, Αθήνα, τηλ. 21 0325 1872 

Ώρα: 19.30

* Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑντίποδεςΑκολούθησε το allyou στο Instagram!